ZABAVNO & DRUŽABNO

Svežina na slovenski glasbeni sceni: Nash stavi na Nothing lasts forever

Izkušena glasbenika: kitarist ter pevec Nejc Ušlakar in eden najbolj znanih slovenskih bobnarjev Roman Ratej, sta združila moči in ustanovila skupino Nash, ki na slovensko glasbeno sceno stopa z novim avtorskim singlom ter videospotom othing lasts forever.

Roman RatejFoto: Rok Maver

Inspiracija s čustvi prežetega singla je ljubezen. Ljubezen, ki premika meje, piše številne zgodbe, riše nasmehe, briše solze in ohranja spomine. Nič ne traja večno, toda spomini in dobra glasba ostajajo večni.

Nash

Ni skrivnost, da sta se Nejc Ušlakar in Roman Ratej spoznala na enem izmed koncertov, kjer sta si naključno delila glasbeni oder. Izvrstna glasbenika, ki dihata in živita za glasbo sta takoj začutila energije, ki ju povezujejo, zato je že po sedmih mesecih poznanstva njuno sodelovanje obrodilo sadove. Ustvarila sta besedilo in glasbo novega singla Nothing lasts forever, k sodelovanju pa povabila še nekaj glasbenih kolegov.

Simpatična glasbenika rada poudarita, da je novi singl le prvi korak na poti, na katero stopata. Cilj je še daleč proč, toda verjameta, da ga z ljubeznijo do glasbe ter trdim delom lahko osvojita: 2Ustvarjati glasbo je resnično nekaj čarobnega, nepojemljivega, nekaj kar te izpopolnjuje. Čustva ob izdaji novega singla kar puhtijo, hkrati pa nam vlivajo novo energijo. Pripravljamo že drugi ter tretji single in če bomo s takšnim tempom ter navdihom nadaljevali, potem verjamemo, da bomo ljubiteljem dobre glasbe kaj kmalu lahko postregli tudi s prvo ploščo,” navdušeno zatrjujeta Nejc in Roman.

Nejc UšlakarFoto: Rok Maver
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button