ZABAVNO & DRUŽABNO

Simon Vadnjal: Čas je, da na silo zapoznela pomlad vzbrsti do konca

Po treh mesecih samoizolacije, nakopičenih skrbeh, strahovih, s katerimi smo se ukvarjali vsak na svojem koncu, po zapiranju v svoje domove je čustvena kaša, s katero se večina sooča v svoji intimi, pri mnogih zavrela, prekipela.

Po odmevni premieri na spomladanskem izboru Ema 2020 nadaljuje svoje
glasbeno sodelovanje z isto ekipo, nizozemcem Cliffordom Goilom in
primorcem Kevinom Koradinom.

Čas je, da na silo zapoznela pomlad vzbrsti do konca. Kmalu nas bo v družabno življenje vabilo poletje, mlade in takšne po srcu, vleklo na ulice, med ljudi. Večina nas pogreša glasen smeh, plesanje, glasbo in zabavo. Te občutke je v pesmi Pozabila navodila lovil tudi televizijski voditelj in glasbenik Simon Vadnjal, ki se podpisuje kot avtor besedila.

Simon Vadnjal predstavlja novo pesem Pozabila navodila.Foto: Simon Vadnjal

»Lahko rečem, da s Simonom tokrat nadaljujeva zgodbo iz izbora Ema, kjer
sem mu pomagal kot eden od pevcev spremljevalnih vokalov za nastop v
živo. Ker je snemanje videa za pesem Nisi sam prekinila korona
epidemija, sodelovanje zdaj nadaljujeva z videom za Pozabila
navodila,« je dejal Tim Kores – Kori.

»Po odličnem sodelovanju pri skladbi Nisi sam, smo se takoj lotili novega projekta in lahko rečem le to, da je ustvarjalni proces potekal brez zapletov ter, da smo vsi avtorji bili ponovno zelo usklajeni na isti frekvenci. Zelo sem zadovoljen z rezultatom,« pravi Kevin Koradin.

Na radijske postaje ekipa pošilja sodoben singel z retro pridihom 80-ih, pesem z nalezljivimi plesnimi ritmi pa bo svojo video podobo dobila v kratkem. Režije se bo tokrat lotil Simonov prijatelj, pevec in priljubljeni radijec Tim Kores Kori.

Pesem Pozabila navodila je dobila tudi videozgodbo.Foto: Simon Vadnjal

»Glavno vlogo v videu sva namenila mladi dami, ki je prav tako navdušila na letošnjem izboru Ema 2020, za koga točno gre, pa počakajmo še kak teden, ko bomo premierno predstavili video«, dodaja avtor besedila pesmi Simon Vadnjal.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button