ZABAVNO & DRUŽABNO

Severina: Uspelo mi je

Novi album Sorry še odmeva

Nekdanja hrvaška evrovizijska predstavnica Severina je na svojem YouTube kanalu objavila dve novi pesmi, ki se nahajata na A strani njenega novega albuma Sorry. Naslovna pesem Sorry ter Metak, ki jo Severina izvaja z mladim trap raperjem Nuccijem, predstavljata dve od skupno petih novih pesmi, ki jih bo Severina predstavila v naslednjih tednih.

Severina
Severina ima novi labum Sorry. Foto: Jelena Balić

Severina pove, da ji je uspelo

In kako bi opisala novi album? “Album je plesni pop album in je namenjen vsem, ki ljubijo zabavo, ples in vse, kar imajo danes radi mladi ljudje. Na tem albumu patetika in pretencioznost nista našla prostora. Uspelo mi je,” je strrnila Severina.

Severina
Hrvaška pevka je izdala dva nova videa. Foto: Matea Smolčić Senčar

Številne novosti

Avtor glasbe, besedila in aranžmaja je Filip Miletič, hkrati je tudi skladatelj in glasbeni producent celotnega novega Severininega albuma. Pod oba videospota se je podpisal režiser Nemanja Novaković.

Sicer pa v naslednjem tednu prihaja še več novosti. Severina je že najavila izid pesmi in pripadajočih spotov za Nebo feat Sandi in KIMMV ter za skladbo Pravda za ljubav, sledil pa bo še Sto stepeni  feat. L’Amiral. Glasbenica bo sicer septembra izdala zadnjo pesem in videospot Woodoo riba, vzporedno z njo pa bodo izšle tudi skladbe na vinilki in zgoščenki.

Severina
Severina v zgodbi Sorry. Foto: Matea Smolčić Sen

Drugi del albuma, torej ‘B stran’, bo izšel v jesensko zimskem času, ko bo vzporedno izšel Severinin četrti DVD s turneje The Magic Tour. Severina se neizmerno veseli izida novega albuma, pa tudi nove regionalne turneje v Arenasu, pete regionalne turneje v njeni karieri.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button