ZABAVNO & DRUŽABNO

Nino Ošlak razkril, kako drugačen bo njegov letošnji nov album

Čeprav od izida Ninovega zadnjega albuma Nekaj je na tebi minilo komaj dobro leto in pol, vsestranski glasbenik Nino Ošlak ustvarjalno stopa tudi v novo leto 2021 in za letos napoveduje nov album.

Po lanski poletni uspešnici Midva se tokrat akademski glasbenik podaja v čisto nove ustvarjalne vode. V klavirsko-akustično verzijo je predelal svojo uspešnico lepa si, ki je v letu 2015 dolgo časa odmevala kot ena najbolj predvajanih slovenskih pesmi iz etra radijskih postaj (SloTop 50).

Poleg žive akustične izvedbe in videa, ki ga te dni predstavlja avtor in producent Nino Ošlak, pa se je med pripravo novega albuma porodila še ena ideja, ki jo bo izpeljal v naslednjih tednih. Preko svojega instagram profila bo k sodelovanju pri pisanju besedila za eno od pesmi povabil kar svoje poslušalce. Nino bo določil temo – ta bo usmerjena v srečo in vesele trenutke, ljudje pa bodo lahko prispevali svojo lepo misel, verz ali pa nek lep spomin iz svojega življenja.

Akustičen album

Ob izidu novega videa in napovedi albuma pa je Nino povedal tudi to: “Časi, ki so drugačni od tistih, ki smo jih bili vajeni prej, so lahko tudi navdih. Pripravljam popolnoma akustičen, živ, klavirski pop album. Brez dodatnih zvokov, glasbil … Tega v Sloveniji ni bilo že zelo dolgo. Ko smo se z mojo produkcijsko ekipo večkrat pogovarjali o idejah, novih projektih, sem večkrat v šali rekel, da bom potem, ko se upokojim, posnel čisto romantičen, klavirski album. No, očitno se to dogaja že mnogo prej, je pa za to delno ‘kriva’ tudi trenutna situacija.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button