EMA 2022

S kakšno pesmijo na Evrovizijo? Ljudstvo je spregovorilo!

Sto ljudi, sto različnih okusov

Dragi ljubitelji Evrovizije, te dni smo vas na naši facebook strani EvrovizijaCom povprašali, katerega glasbenika bi radi videli na Emi 2022 in katerega glasbenika NE bi radi videli na Emi 2022. Odziv je bil pričakovano velik, mnenja pa – tako kot ponavadi različna.

“Bolj k bo čudna, bolj bo zažigala

Tokrat smo naredili korak naprej ter vse skupaj vprašali: “S kakšno pesmijo bi Slovenija ‘zažgala’ na evrovizijskem odru? Je to balada, morda rock, klasična pop zgodba ali …?!” Odziv je bil znova živahen in raznolik, predvsem pa bi lahko dejali, da je ljudstvo mnenja, da mora biti vse skupaj nekaj več ter da ni pomembna le pesem, ampak celoten paket.

Eden izmed zanimivih in kratkih odgovorov je bil: “Bolj k bo čudna, bolj bo zažigala.” Morda bi se s tem mnenjem celo strinjali, kot tudi z naslednjim razmišljanjem: “Pevec oziroma pevka, ki bo predstavila državo mora izžarevati, moč, simpatijo, veselje … Ne pa stati gor kot mila Jera, odpeti in iti dol s povešeno glavo.”  Seveda pa je bilo še precej drugih mnenj, zato poglejmo nekaj najbolj zanimivih …

Čas je za kakšen rock/metal band.

Z žalno koračnico, glede na situacijo, v kakšni smo.

Tisto, kar gre v uho

Rock bo spet vžgal za par let. Mogoče kak dober pop dance z izrazito plesno noto v stilu Lambade …

Sam da ne bo spet neka balada. Se mi že bruha po njih.

S tako pesmijo, da je hitra gre hitro v uho in je nekaj posebnega, a se jo ljudje zapomnijo. Pa da izstopamo od vseh ostalih.

Lahko je dober komad, ampak če ni šova, potem ni dobre uvrstitve …

Še več različn mnenj si lahko ogledate na naši facebook strani Evrovizijacom

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button