EMA 2022

Koga NE bi radi videli na Emi 2022? Poglejte, kaj pravi ljudstvo!

Tokratni seznam precej krajši

Če smo vas pred dnevi na naši facebook strani EvrovizijaCom, dragi ljubitelji Evroviziji, povprašali, katerega glasbenika bi radi videli na Emi 2022 in posledično v Torinu, kjer bo 10., 12. in 14. maja Pesem Evrovizije 2022, nas je tokrat zanimalo, katere glasbenike oziroma glasbene zvrsti ne vidite na slovenskem nacionalnem izboru, ki bo vrhunec dosegel februarja 2022. In še preden se bo 22. novembra zaključijo javno povabilo

Persona non grata

Odziv je bil znova živahen, med znanimi imeni pa se je pojavilo kar nekaj glasbenikov, ki smo jih že videli na Emi oziroma so nas celo zastopali na Pesmi Evrovizije. Slednjim oboževalci oziroma ljudstvo ne bi dalo še ene priložnosti. Kdo je torej največkrat omenjen oziroma kot bi rekla Lea Sirk: Hvala, ne!?! Nekatera ‘nezaželena’ imena so se pojavila večkrat, zopet druga pa zgolj enkrat, morda dvakrat.

“Se ne morem odločiti. Izbira je prevelika …,” je bil eden izmed komentarjev.

Glasbeniki, ki jih, sodeč pod predlogih, NE želite videti na Emi 2022, so (v naključnem vrstnem redu):

  • Raiven
  • Omar Naber
  • Lea Sirk
  • Damjan Murko
  • Dvojec BQL

“Na Emi ne želim več videti narodno-zabavnih skladb, Naberja, pa mogoče rocka, to mi tudi ni všeč.”

Spletni uporabniki so bili tokrat enotnega mnenja, da narodno-zabavna glasba nekako ne sodi na oder Eme. Mnogi so proti klasičnim pevcem in moškim vokalom, kot kaže, pa tudi balade ne bi šle skozi. Na srečo je tokratna lista precej krajša, iz napisanega pa lahko sklepamo, da si spletni uporabniki oziroma evrovizijski oboževalci želijo novo ime, kakopak pa je pomembna tudi pesem, ki mora biti nekaj posebnega. A to je že druga zgodba, saj sodeč po preteklih evrovizijskih predstavnikih ‘nekaj posebnega’ še nismo našli. Bo morda na Emi 2022 drugače? Pustimo se presenetiti!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X