ZABAVNO & DRUŽABNO

Parvani Violet privlačijo skrivnostne teme

Udarna čarovnija imenovana Mag

Vsestranska umetnica in glasbenica Parvani Violet, ki smo jo videli tako na odru Eme kot tudi Popevke, nam predstavlja novo skladbo udarne čarovnije.

Parvani Violet
Parvani Violet v skladbi Mag. Foto: Filip Brinjovec

Kaj je Mag?

“Mag je himna samozaupanja, ovita v čarovnijo, ki prihaja ob natančno pravem trenutku – na začetku novega poglavja, novega leta. Gre za trap r’n’b poslastico, ki vzpodbuja prepričanje, da smo sami Magi svoje usode. Predvsem pa je pesem, ki bi si jo vsak želel na playlisti za 2024 – opolnomočen, v objemu čarovnije in na pravi strani sreče, s svetlo prižgano zvezdo severnico in vedno novim asom v rokavu,“ nam je zaupala Parvani Violet.

Kdor spremlja karizmatično pevko je zagotovo opazil, da jo privlačijo magične, malce eterične in skrivnostne teme … tako da ji je tudi tokrat pri ustvarjanju poganjal ščepec čarovnije. Glasbo in aranžma za skladbo Mag je Parvani napisala skupaj s Kevinom Koradinom, priznanim primorskim glasbenikom in producentom, besedilo pa je njeno.

Parvani Violet
Parvani Violet v skladbi Mag. Foto: Filip Brinjovec

Tančica skrivnosti

Spomnimo. Pred dobrim letom dni je Parvani Violet, vsestranska glasbenica, inštrumentalistka ter izvirna umetnica, izdala pesem Do raja, le nekaj mesecev zatem pa nam je postregla še s skladbo Vroče srce, obe pesmi sta našli svoj dom na radijskih postajah. Ob koncu poletja se je še z eno avtorsko pesmijo, ki jo je pomenovala Plamen, predstavila na festivalu slovenska Popevka 2023 ter mnoge navdušila z odrskim nastopom. Ob začetku novega leta, ki je polno pričakovanj in načrtov, zakrito pa je tudi s tančico skrivnosti, pa nam kreativna glasbenica predstavlja novo pesem Mag.

Parvani Violet
Video je prava vizualna oz. umetniška poslastica. Foto: Filip Brinjovec
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button