PROMOCIJA

Vas zanimajo čudovite in ekskluzivne fotografije v gibanju? Tu je priložnost!

Do 19. februarja si lahko ogledate Red Bull Illume razstavo v Cityparku

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Bi si želeli ogledati eno največjih fotografskih razstav na svetu? Vas zanimajo čudovite in ekskluzivne fotografije v gibanju? Vas zanima, kdo je ustvaril najboljše fotografije podob, ki slavijo pustolovske in akcijske športe? Vabljeni v naše največje nakupovalno središče Citypark na edinstveno razstavo najboljših fotografij Red Bull Illume v pritličju nakupovalnega središča. Ogledali si boste lahko vseh 50 fotografij finalistov, ki bodo osvetljene na edinstvenih 2 x 2 m velikih svetlobnih oknih. Fotografije so zaščitni znak razstavne turneje in bodo na ogled 10 dni, vse torka, od 9. pa do petka, 19. januarja. »V pravo veselje mi je, da gostimo to posebno razstavo, ki začenja svojo turnejo po svetu ravno pri nas. Zahvala gre ustvarjalcem fotografij v gibanju, ki so ustvarili neverjetne podobe,« je dejal Center manager Cityparka Andrej Ropret.

Citypark
Center manager Cityparka Andrej Ropret. Foto: Robert Krumpak

Red Bull Illume

Red Bull Illume je največje svetovno tekmovanje v pustolovskih in akcijskih športnih posnetkih, ki poteka že več kot desetletje in združuje neverjetno delo fotografov in ustvarjalcev vsebin z vsega sveta. Podobe prikazujejo najbolj ustvarjalne in očarljive podobe na svetu, hkrati pa osvetljujejo strast, življenjski slog in kulturo fotografov, ki so jih posneli. Zmagovalne fotografije je izbrala mednarodna žirija, ki jo je sestavljalo 52 urednikov, fotografov in strokovnjakov.

Red Bull Illume je leta 2006 ustanovil Ulrich Grill, strasten fotograf in športnik. Takrat je vodil izobraževalne delavnice za fotografe in ugotovil, da ni fotografskih natečajev posvečenih pustolovskim in akcijskim športom. Porodila se mu je zamisel za Red Bull Illume Quest – tekmovanje, ki ne slavi samo fotografij, ampak tudi ljudi za objektivom, ki se tako izjemno potrudijo, da ujamejo posnetek.

Red Bull Illume - rzastava
Ne zamudite edinstvene razstave. Foto: Robert Krumpak

Fotografije so zaščitni znak razstavne turneje in bodo na ogled 10 dni, vse od torka, 9. januarja, pa do petka, 19. januarja.

Citypark
V Citypark prihaja edinstvena razstava Red Bull Illume. Foto: Citypark
Twitter
Back to top button