ZABAVNO & DRUŽABNO

Parvani Violet ima še kako vroče srce

Navidez klasična zgodba o kletkah in okvirjih

Vsestranska umetnica in glasbenica, ki ustvarja pod umetniškim imenom Parvani Violet, nam predstavlja novo skladbo in še novi videospot. “Vroče srce je navidez klasična zgodba o kletkah in okvirjih, v katere nas lahko postavljajo drugi ljudje in nam preprečujejo, da široko razpremo svoja krila … dokler ne dojamemo, da si to tudi običajno počnemo predvsem mi sami. Vroče srce je prepoznavanje in opolnomočenje tiste resnice in žara, ki tli v nas, ko jima damo zrak in svobodo, da se v polni veri razplamtita,” pojasni Parvani Violet, ki ob tem predstavlja še videozgodbo.

Parvani Violet
Parvani Violet Foto: Promo foto

Videzgodba

Glasbenica je svoj videospot zopet posnela po lastnem scenariju, režiji in montaži. Poskrbela je tudi za styling in ličenje. Snemal in barval je Amadej Hercog, videospot pa v vsej svoji čarovniji ne bi nastal brez modnega oblikovalca Jana Brovča. Za set, osvetljavo in fotografijo je poskrbel Filip Brinjovec, za vso lepotno asistenco in na setu in igralske sposobnosti pa Sara Petrin in Tina Božič. Video je bil posnet v FP studiu v Kulturnem domu Mozirje in na Gradu Vrbovec.

Parvani Violet
Parvani Violet je 24-letna Mozirjanka. Foto: Promo foto

Odmevna EMA Freš

Spomnimo. Parvani Violet je 24-letna Mozirjanka, pod pravim imenom Veronika Steiner. Je pevka, avtorica in multiinštrumentalistka, ki ste jo lahko prvič spoznali v šovu Slovenija ima talent leta 2018, kjer je zapela tudi na finalnem odru. Zmagala je na prvi Emi Freš in se uvrstila na Emo 2020, kjer je s spremljevalnim bandom in pesmijo Cupid zasedla 3. mesto. Leto kasneje je izdala pesem Ko te vidim, ki jo je v celoti napisala sama in zanjo posnela 4 različne inštrumente. Leto kasneje je pričela svoje sodelovanje s producentom Kevinom Koradinom in izdala svoj r’n’b prvencem Do raja, sedaj pa še malo bolj na soul stran r’n’b-ja prinaša svoje Vroče Srce.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button