ZABAVNO & DRUŽABNO

Nuša Derenda o zrelem obdobju življenja in ljubezni

Prihodnje leto veliki koncert

Jesen je nova pesem Nuše Derenda, s katero je pevka želela poudariti novo obdobje, v katerega prihaja. Že pred časom je sklenila, da bo poslušalcem ponudila pesmi, ki se je dotaknejo, zgodbe, ki jih tudi sama živi in toliko bolj čuti. Pesem Jesen je čutna ljubezenska pesem o zrelem obdobju življenja in ljubezni.

Nuša se novega obdobja, tako glasbenega kot zasebnega, zelo veseli. “Tudi v zrelem obdobju imamo lahko zelo lepe, spoštljive in čarobne odnose. Zagotovo je v tem obdobju ljubezen nekoliko drugačna kot v mladosti, a je hkrati polna radosti, spoštovanja in nove topline. Moja jesen prinaša pisane barve, zato se resnično veselim vsega, kar še prihaja, vsega, kar bom v ljubezni in v življenju še doživela.”

Nuša Derenda
Nuša Derenda se aprila 2023 vrača v Cankarjev dom. Foto: Neo Visuals

Evrovizijska ekipa

Pesem Jesen je tako kot Valček, ki ga je pevka predstavila na Melodijah morja in sonca, nastala s tandemom Maraaya, producentom in avtorjem Raayem, ter Marjetko Vovk, ki za Nušo skupaj ustvarjata nove pesmi. Marjetka v skladbah za svojo glasbeno zgodbo Maraaya v zadnjih letih navdušuje poslušalce z iskrenimi besedili, ki se dotikajo ljubezni in življenjskih resnic, v Nuši pa je našla velik navdih za zrele zgodbe, ki izhajajo predvsem iz Nušinega življenja in Nušinega pogleda na svet.

Veliki koncert aprila 2023

Nuša Derenda pa se ob nastajanju novih pesmi pripravlja na še nekaj večjega. Prihodnje leto bo praznovala 25-letnico svoje samostojne kariere in zato bo svoje oboževalce znova povabila v Cankarjev dom na Veliki koncert s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija. “V Cankarjevem domu vedno rada nastopim, sploh če je ob meni Simfonični orkester RTV Slovenija. Rada bi, skupaj z mojimi poslušalci, obeležila 25-letnico, jim dala nekaj posebnega in predvsem bi se jim rada zahvalila, da so z mano v vseh različnih obdobjih glasbenega ustvarjanja,« je sklenila naša nekdanja evrovizijka, ki nam bo aprila 2023 v Gallusovi dvorani Cankarjevega domu pripravila pravo glasbeno poslastico.

Nuša Derenda
Nuša Derenda z novo skladbo o ljubezni v zrelem obdobju. Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button