ZABAVNO & DRUŽABNO

Flirrtovci odigrali koncert življenja

Praznovanje 25. obletnice

Ljubljanska Festivalna dvorana se je tresla kot že dolgo ne. Zato je zaslužna skupina Flirrt, ki je z velikim razprodanim koncertom ob svoji 25. obletnici v ekstazo spravila več kot tisoč romantičnih duš in dokazala, zakaj jo številni označujejo kot najboljšo slovensko pop rock skupino.

Koncert življenja

Fantje so v skoraj tri ure trajajočem koncertu odigrali, kot sami pravijo, koncert življenja. Množica obiskovalcev, ki je več kot očitno dobro poznala večino besedil, je skozi celoten koncert dobesedno norela in prepevala njihove uspešnice, kot so Romeo & Julija, V mojem telesu, Njena balada, Ko je ni in številne druge. Uvod pa je pripadel njihovi najnovejši uspešnici Ko Leživa, ki je že osvojila slovenska srca. Frontman in pevec skupine Rok Lunaček je s svojim prepoznavnim glasom, besedili ter neverjetno energijo še enkrat dokazal, zakaj je trenutno najuspešnejši slovenski avtor.

Flirrt
Rok Lunaček Foto: Rok Breznik

Številni gosti

Flirrtovcem so se na odru pridružili številni gostje, in sicer Tinkara Kovač, Matjaž Zupan-California, Jure Longyka, Mišo Kontrec in Dominik Kontrec, original kitarist Luka Vunduk, stand up komik Andrej Težak Tešky pa je v svojem stilu poskrbel za uvod večera. Po koncertu se ja zabava nadaljevala pozno v noč s številni prijatelji, kot so Manca Špik, Zvita Feltno, Miki Vlahovič (Victory) in mnogimi drugimi.

Flirrt
Rok Lunaček in Tinkara Kovač Foto: Rok Breznik
Flirrt
Fantje so predstavili svoje največje uspešnice. Foto: Rok Breznik
Flirrt
Flirrtovci razprodali Festivalno dvorano. Foto: Rok Breznik
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button