ZABAVNO & DRUŽABNO

Booom!, Modrijani, Plestenjak in Serčič v zimskem ‘stiskaču’ Spomin

Kaj nastane, ko se pri ustvarjanju povežejo najbolj vroča imena slovenske glasbe in mladi talenti? Čudovita skladba, polna čustev, s katero se lahko poistoveti marsikdo. Mlada fantovska skupina Booom!, Jan Plestenjak, Žan Serčič in Modrijani so skupaj ustvarili romantično balado Spomin.

“Okvir naše nove pesmi Spomin je ljubezenska zveza, ki je doživela vzpone in padce, ter se končala. Ne glede na negativne občutke nas potem, ko se razidemo z ljubljeno osebo, spremlja veliko spominov na dobre čase in prav to so trenutki na katere se moramo opirati, ko nam je težko,” pravijo Patrik, Luka in Matevž. V strastnem besedilu o nesojeni ljubezni lahko začutimo globino in žalost, ki dobro odseva tudi na glasbeni razvoj skupine Booom!.

Booom!
Booom! Alesh Maatko / Evrovizija.com

Fantje so bili do sedaj znani po lahkotnih, hitrih ritmih, predvsem skladbah Bonita in Briga me, tokrat pa se predstavljajo v resnejši luči.

Njihovo glasbeno vizijo je spet pomagal razviti producent Žan Serčič. “Čeprav sem kot pevec, producent in inštrumentalist sodeloval že na mnogih ‘sessionih’, tako pisane druščine v studiu še nisem imel.” Največji izziv s katerim se je spopadel je bilo združiti generacijsko in žanrsko razliko v nekaj smiselnega, kar mu je na koncu vrhunsko uspelo s pomočjo talentiranih glasbenikov in pevcev.

Spremljevalni videospot je nastal pod režijsko taktirko Modrijana Sergija Lugovskega in Igorja Pečolerja. Skupini Booom! in Modrijanom pa se je v njem pridružila tudi simpatična Neja Krampl Mastnak, ki je poskrbela za zapeljivo, romantično energijo, ki bo zaživela na malih ekranih. Celoten projekt je podprlo podjetje MIK Celje, slovenski proizvajalec stavbnega pohištva in lokalnega prezračevanja z več kot 33-letno tradicijo. Nastal je čudovit glasbeni in vizualni produkt, ki se bo poslušalcem ter gledalcem zagotovo vtisnil globoko v spomin.

Booom
Skladba je dobila prav posebno videozgodbo. Foto: Igor Pečoler
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button