MISIJA LIVERPOOL 2023

Nepozabno druženje z Jokerji

Po Evroviziji prijetno s koristnim

Naši evrovizijski predstavniki Joker Out, ki so nam v Liverpoolu pripeli tako zelo zaželeno finale, so za svoje oboževalce v Ljubljani le nekaj dni po Evroviziji pripravili še t. i. poevrovizijsko druženje, ki se je zgodilo v baru Zorica. Številni oboževalci so na Kersnikovi v Ljubljani najprej prisluhnili krajšemu pogovoru, kjer so člani Joker Out skupaj z Marlenno spregovorili o edinstveni evrovizijski izkušnji, nato pa je sledilo prijetno druženje ob glasbi in pijači … ter kakopak obvezno fotografiranje.

Joker Out
Joker Out na druženju na Kersnikovi v Ljubljani. Foto: Vita Orehek

Koncertno po Evroviziji …

Skupina Joker Out je v petek, 26. maja z nastopom na glavnem odru festivala Sea Star v Umagu začela mednarodno koncertno turnejo. V soboto bodo z Buč Kesidi igrali na razprodani zagrebški Šalati (4.200 gostov), sledita nastopa v Beogradu in Dublinu, prvi slovenski koncert pa bodo fantje odigrali 16. junija v Tržiču.

Joker Out
Fotografirali so se s prav vsakim oboževalcem. Foto: Vita Orehek

Trenutno se skupina s sodelavci ukvarja predvsem s tem, kako jo čim prej spraviti na tuje odre, največje povpraševanje navijačev po njihovih koncertih prihaja s Finske, Španije, Poljske, Beneluksa, Velike Britanije, Italije …

Eksplodirali na spletu

Potem, ko so na tekmovanju Pesem Evrovizije zasedli 21. mesto, so hitro eksplodirali na spletu. Število njihovih sledilcev na družabnih omrežjih in spletnih glasbenih platformah se je pošesterilo in geografsko zelo razpršilo, trenutno zasedajo četrto mesto na lestvici Spotify Global Viral (od ESC tekmovalcev sta pred njimi le Kaarija in Loreen), na Spotifyju so presegli 1.500.000 mesečnih poslušalcev (najbližji slovenski zasledovalec je Gramatik z nekaj čez mio poslušalcev), samo pesem Carpe Diem pa tam beleži že 8.000.000 predvajanj.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button