MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out po finalu: Iskreno smo dali vse od sebe

Slovenija znova v središču pozornosti

Jokerji – Kris, Jan, Bojan, Jure in Nace – so se za svoj 7. rojstni dan s še eno odlično izvedbo skladbe Carpe Diem dostojno poslovili od Liverpoola in evrovizijske dogodivščine, na kateri so dostojno zastopali Slovenijo in si odprli tudi kakšna vrata za bodočo kariero.

Najlepše darilo za 7. obletnico delovanja so si Kris, Jan, Bojan, Jure in Nace prigarali že s prebojem v finale: “Za nas je bil polfinalni nastop zagotovo težji. Vemo kaj zmoremo, v projekt ESC smo vložili pol leta svojega življenja in garali za preboj v finale, a na tekmovanju Pesem Evrovizije je vedno še cel kup nepredvidljivih faktorjev, na katere ne moreš vplivati. A se je izšlo,” je misli pred zadnjim nastopom na evrovizijskem odru strnil Kris.

Fantje so se finalnega nastopa veselili in se na oder podali s tistim prijetnim vznemirjenjem, ki ga vsak dober performer začuti pred še tako rutinskim nastopom. Kaj pa so povedali po finalu? “Iskreno smo dali vse od sebe. Več kot to kar smo resnično pokazali in dali pač ne zmoremo …. V Evropi smo dosegli rezultate, ki so za nas zelo zadovoljivi, predvsem na pretočnih kanalih. V glasovih tako žirije kot ljudstva pa se to ni izkazalo za popolno … Predvsem pa smo ponosni, da smo prišli v finale. Že to je en lep rezultat,” je med drugim po finalu strnil Bojan Cvjetićanin. Kaj vse je še povedal pa v videu zgoraj …

V drugem predizboru so končali na odličnem 5. mestu ter si z lahkoto pripeli finale.

Čestitke in pohvale

Končni rezultat, 21. mesto je bil sicer slabši kot so si ga želeli in pričakovali, vseeno pa Liverpool zapuščajo z dvignjeno glavo, saj so oddelali nastop, na katerega so lahko ponosni sami in Slovenija, zanj so dobili veliko čestitk in pohval iz domovine, ob nastopu je z njimi zapela in zaplesala večina sodelujočih glasbenikov iz drugih držav, prišlo pa je tudi že kar nekaj povabil na nastope v več evropskih držav.

Skupina Joker Out bo že v petek, 19. maja nastopila na festivalu Sea Star v Umagu.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
41
+1
1
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button