MISIJA LIVERPOOL 2023

Namesto Eme vsak hip Misija Liverpool

4. februarja na TV SLO 1

Še malo in najbolj neučakani bodo (ali pa bomo) slišali našo novo evrovizijsko pesem, ki jo bo v Liverpoolu predstavila zasedba Joker Out, ki jo je RTV Slovenija izbrala interno. V katerem predizboru Pesmi Evrovizije 2023 se bo predstavila ljubljanska peterica bo znano 31. januarja, ko se bo v pristaniškem mestu zgodilo žrebanje vrstnega reda.

Misija Liverpool 2023

Brez žrebanja pa bodo na nacionalni televiziji v soboto, 4. februarja na TV SLO 1 predstavili novo evrovizijsko pesem in še videzgodbo, in sicer v enourni oddaji Misija Liverpool. Vse skupaj naj bi izgledalo kot druženje oziroma kot krajši koncert skupine Joker Out, kjer bomo zagotovo slišali kakšno evrovizijsko uspešnico, kakopak pa bo v ospredju nova evrovizijska pesem, ki so jo fantje posneli v Hamburgu. Pričakovanja domače in tuje (evrovizijske) javnosti so velika, saj si vsi skupaj želijo oziroma želimo dobre evrovizijske skladbe, s katero bi nam uspel (vsaj) preboj v finale, če ne še mnogo višje na evrovizijski tabeli 2023.

RTV SLO vabi na snemanje

Oddaja Misija Liverpool sicer ne bo potekala v živo, ampak jo bodo posneli en teden prej, v soboto, 28. januarja. “Če želite skladbo slišati že en teden pred ostalimi, se prijavite na [email protected] in se nam pridružite na snemanju oddaje Misija Liverpool, kjer boste pesem lahko slišali med prvimi,” so na družbenih omrežjih zapisali v razvedrilnem programu.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
2
+1
3
+1
1
+1
0
+1
2
+1
3
Twitter
Back to top button