FESTIVALI

MMS 2016: Kaj pripravljata voditelja Lorella Flego in Mario Galunič?

Poletni amfiteater portoroškega Avditorija bo v soboto, 9. julija, gostitelj 36. festivala Melodije morja in sonca.
Za sproščeno in zabavno vzdušje bosta tudi letos poskrbela priljubljena televizijska voditelja in stara znanca festivala, Lorella Flego in Mario Galunič.

Mario Galunič pravi, da je MMS zanj prav poseben trenutek v letu, in dodaja: »Pa ne zato, ker grem za par dni na morje, kjer je zmeraj malo drugače kot na celini, ampak zato, ker se v tistem večeru nabere fina energija vseh, ki imajo radi slovensko pop glasbo. Ekipa deluje kot ena, zdi se, kot da ni težav. In računam, da bo tudi letos tako. Tokrat se nama bo prvič na odru pridružil še nekdo. Morda naj povem, da bo to ženska, Primorka, ki nama bo malo mešala štrene. Sicer pa bodo v prvem planu izvajalci in njihove skladbe. 14 novih skladb ni mala stvar in vem, da bo vsak našel kakšno, ki mu bo pri srcu. Vsaj za eno poletje.«

Lorella Flego in Mario GaluničFoto: Alesh Maatko

Lorella Flego festival Melodije morja in sonca od nekdaj nosi v srcu. »Čudovita TV-ekipa vedno poskrbi, da se delo združi z avtorsko glasbo in čarobnim vzdušjem Avditorija Portorož. Težko opišem občutke na odru: vznemirjenje, zadovoljstvo, zabava, ščepec nervoze in nedvomno tudi zavedanje, da gre za ogromen projekt, ki ga ustvarja veliko ljudi in je prav zato še kako pomemben. Letos pričakujem veliko lepe glasbe, nekaj smeha, kanček improvizacije in ogromno profesionalnosti tako, kot je v slogu tega festivala. Všeč mi je predvsem energija v zakulisju, kjer so vsi malo živčni in hkrati zelo, zelo poletno razpoloženi. Vedno razmišljam, da smo kot velika družina in vsi damo vse od sebe, da bi bil MMS nepozaben julijski festival. In tako tudi bo,« napoveduje Lorella.

Se vidimo 9. julija v Avditoriju Portorož.

Spremljevalni program bo posvečen Dušanu Velkaverhu.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X