ZABAVNO & DRUŽABNO

Jana Šušteršič: Magistrirala sem, vračam se v Slovenijo, za vedno!

Pevka, ki je očarala Slovenijo že na avdicijski oddaji Slovenija ima talent in je imela pred seboj še nekaj mesecev do zaključka podiplomskega študija na prestižni glasbeni akademiji Berklee v Valencii, sporoča veselo novičko …

Vrača se v Slovenijo

Magistrirala sem. Na vrsti so še dolgo pričakovane počitnice, potem pa se vračam v Slovenijo za vedno.

Jana Šušteršič

Pevka izjemnega glasu, ki je po zmagi v priljubljeni televizijski oddaji usklajevala šolske obveznosti še s pripravami na Emo, na kateri se je predstavila s pesmijo Glas srca, bo v Sloveniji nadaljevala s projektom, ki je bil del njene magistrske naloge. Po Emi je Glas srca dobil angleško besedilo Angel Heart in nov ritem, ki ga je predelal z grammyjem nagrajen glasbeni producent in Janin profesor Gael Hedding.

Jana Šušteršič na Emi 2015.Foto: Alesh Maatko
Jana Šušteršič: Magistrirala sem!Foto: Facebook Jana Šušteršič

Po zaključnem študijskem koncertu na katerem je Jana Šušteršič navdušila s peredelavo uspešnice Uptown Funk, kjer bil prisoten tudi profesor in direktor MTI programa Stephen Webber, si je privoščila zabavo s sošolci in oddih z družino, ki jo je obiskala v Španiji.

Kot nam sporoča Jana na počitnicah zelo uživa, vendar se zelo veseli vrnitve domov, saj komaj čaka, da vsem nam predstavi nove projekte, o katerih pa zaenkrat še skrivnostno molči.

Uživajte v poletju,” še dodaja Jana Šušteršič.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button