ZABAVNO & DRUŽABNO

Iris Ošlaj je svoje srce in dušo zlila v novo pesem

Osebnoizpovedna zgodba

Priljubljena pevka in članica skupine Sopranos, Iris Ošlaj, je v začetku letošnjega leta vstopila v novo ustvarjalno obdobje s svojo najnovejšo pesmijo Le kaj brez tebe. Ker pa je poletje že na pragu, je za češnjo na vrhu pripravila še poletni remiks, ki nas bo popeljal v ritme prihajajočega časa sproščenih zabav, morja in sonca.

Iris je svoje srce in dušo zlila v novo pesem, ki je obenem zelo osebnoizpovedna, saj se dotika tem, v katerih se bo lahko našel marsikateri poslušalec.

“Za mano je več kot pol leta turbulentnega in nadvse produktivnega ustvarjalnega obdobja. Pomirjena sama s sabo, sem v glasbo izlila celo sebe in pri tem podoživela vse, kar se mi je zgodilo v zadnjih letih v zasebnem življenju. Tega res ni bilo malo.”

Pesem, ki jo je ustvarila v sodelovanju z izjemno glasbenico in pianistko Neisho, govori o tem, kako pomembno je, da imamo tisto eno osebo, na katero se vedno lahko naslonimo. “Besedilo opeva, kako krhko je življenje in da vsak od nas kdaj izkusi tudi izgubo in ostane sam. Zato je še pomembnejše, da živimo za ta trenutek in širimo ljubezen med nam drage ljudi, ko le imamo to možnost,” z novo pesmijo sporoča Iris.

Iris Ošlaj
Iris Ošlaj Foto: Sara Golob
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button