ZABAVNO & DRUŽABNO

Il Divji: Odločili smo se, da različnim uspešnicam dodamo delček nas

Priredba skladbe Tko sam ja da ti sudim

Slovenska glasbena peterica Il Divji, katere člane poznamo po izjemnih vokalih, se je svoje poslušalce odločila presenetiti z novo glasbeno poslastico. Le dober dan za valentinovim je tako luč sveta ugledala priredba pesmi legendarnega Oliverja Dragojevića – Tko sam ja da ti sudim, za katero upajo, da bo pobožala vsa zaljubljena srca. Za skladbo je nastal tudi videospot, ki so ga z ekipo posneli v zgodovinski idili Skazove hiše v Šmarju pri Jelšah, natančneje v Šmarski vinski kleti.

Prav v ta namen so ustvarili tudi nov Youtube kanal – Il Divji Covers, kjer bodo objavljali še ostale priredbe. Priznali so, da so bili glede vsega skupaj na začetku malo skrivnostni. V opisu pod videospotom so namreč zapisali 1/8. Da pa se ne bi predolgo spraševali o pomenu tega zapisa, so fantje že izdali, da bodo v letu 2023 med poslušalce poslali kar osem priredb različnih skladb, vsaki pa bodo priložili tudi videospot.

“Ugotovili smo, da si ljudje želijo več in kot izvajalec pri svojem občinstvu iščeš prav ta odziv. Zato smo se odločili, da različnim uspešnicam dodamo delček nas in jih naredimo malo bolj ‘divje’,” je povedal Žiga Šraml, ki je hudomušno v smehu še dodal: “Zasluge za našo premierno in prvo v nizu osmih, pa pobira naš basist, Matija Kramberger, ki res ve, kako zašibiti ženska kolena.”

Il Divji
Il Divji imajo za leto 2023 še kar nekaj adutov. Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button