ZABAVNO & DRUŽABNO

Gašper Rifelj babici v spomin

“Nekaj dni po smrti babice sem čutil, da mi bo lažje, če bom ustvarjal, če bom svojo žalost izrazil skozi pesem. Nastala je skladba Angel, ki vam jo na njen 92. rojstni dan predstavljam kot večni spomin na mojo zlato staro mamo. Naj bo ta pesem lep spomin na vse ljudi, ki so nekoč bili z nami in bodo sedaj za vedno v naših srcih,” pravi Gašper.

Gašper Rifelj bi se ob tej priložnosti rad zahvalil svoji ekipi, s katero dokončuje svoj prvi album, ki bo izšel v začetku aprila.

Po delovnem decembru, ko je imel več kot 15 predstav novega muzikala Ljubezenske prevare, v katerem igra, in tudi nekaj svojih nastopov, je začel še z enim novim projektom. V Novem mestu ter Šentjerneju je odprl svoj pevski studio, v katerem poučuje solopetje za vse generacije.

Gašper Rifelj z novim singlom: Angel / Babici v spominFoto: Anita Rifelj

Vesel sem, da svoje izkušnje in znanje, ki sem ga pridobil, lahko delim z ljudmi. Sam verjamem v to, da je petje čudovita terapija za vsakogar od nas in da se petja lahko vsak nauči v okviru svojih zmožnosti. Ob izidu svoje zelo osebne skladbe vam želim srečno, zdravo in ustvarjalno leto 2020. Naj bo to čudovito leto za vse nas,” je še povedal Gašper Rifelj, ki bo to pomlad prvič postal očka, saj z izbranko Majo Geršak, s katero sta plesala v šovu Zvezde plešejo, pričakujeta dojenčka.

Glasbenik bo to pomlad postal očka.Foto: Anita Rifelj
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X