TORINO 2022

Evrovizija 2022 – 4. dan: Prvi krog vaj zaključen; še vedno odmeva pokvarjen oder

Države so morale prilagoditi nastope

V areni PalaOlimpico je prvič vadilo še zadnjih devet držav, ki se bodo predstavile 12. maja, v drugem predizboru. Enako kot prvi, drugi in tretji dan, ko so vadile države iz prvega in delno iz drugega predizbora, je imel vsak tekmovalec za svojo prvo vajo na voljo trideset minut. V tem času so se glasbeniki seznanili z velikom odrom, prav tako pa so usklajevali ostale podrobnosti glede svojega nastopa, kadriranja, pozicije luči ter morebitnih dodatkov …

Težave z odrom

Čeprav je sprva kazalo, da bo v areni PalaOlimpico vse potekalo gladko, se je pred začetkom vaj preprosto pokvaril oder. Kot poroča danska televizija je problem v glavnem elementu – veliki solarni konstrukciji iz kovine, ki bi se po načrtu morala obračati, a scenografije ne deluje tako, kot je bilo predvideno. Še več, italijanska televizija je menda sporočila, da težave ne bodo mogli odpraviti do televizijskih oddaj, kar pomeni, da naj bi vse skupaj ostalo kot je.

Kinetično sonce je sestavljeno iz sedmih ločenih diskov, ki bi se morali vrteti neodvisno en od drugega. Žal vse skupaj ne deluje po načrtih.

Evrovizijski oder 2022
Evrovizijski oder ne deluje kot bi moral. Foto: AtelierMontinaro
  Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
  +1
  1
  +1
  1
  +1
  1
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  Twitter
  Back to top button