TORINO 2022

Evrovizija 2022 – 1. dan: Razkriti prvi nastopi

Na oder stopila tudi zasedba LPS

S prvimi vajami se je v dvorani PalaOlimpica začela evrovizijska edicija 2022! Tako kot je v navadi je/bo imela vsaka sodelujoča država dve svoji vaji. Vsak tekmovalec ima za prvo vajo na velikem odru na voljo trideset minut, na drugi vaji, ki se bodo začele 4. maja, pa bo imel vsak glasbenik le še dvajset minut. V tem času se tekmovalci seznanijo z odrom, prav tako pa usklajujejo vse podrobnosti svojega nastopa.

Po končani vaji sledi ogled na televiziji, saj se zadnji nastop vaje snema. Ob ogledu lahko tekmovalci sporočijo še zadnje popravke kadriranja in morebitne popravke grafične podobe, ki jih organizatorji ponavadi, kolikor pač lahko, upoštevajo, ali pa tudi ne.

Slovenija že preizkusila oder

Glede na to, da Slovenija s pesmijo Disko nastopa v prvem predizboru (kot peta po vrsti), je zasedba LPS (Last Pizza Slice) že preizkusila oder v areni PalaOlimpico ter uspešno opravila s prvo vajo. Na velikem evrovizijskem odru se ob našem nastopu vse skupaj vrti okrog ogromne disko krogle, ki je zaenkrat največji pripomoček, ki jih nastopajoči uporabljajo na odru. Celotno prvo slovensko vajo si fotografijami in videozgodbo si lahko pogledate TUKAJ.

LPS Band
LPS Band se je preizkusil tudi v žongliranju. Foto: Eurovision.tv
REZULTATI ANKETE

Torino 2022: Kako ste zadovoljni s prvo vajo LPS?

 • Velika disko krogla je zakon. (40%, 50 glasov)
 • Prijetno sem presenečen. (22%, 28 glasov)
 • Upajmo na najboljše. (22%, 28 glasov)
 • Žal me (še) niso prepričali. (16%, 20 glasov)

Skupno glasov: 126

Nalaganje ... Nalaganje ...

  Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
  +1
  0
  +1
  2
  +1
  2
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  1
  Twitter
  Back to top button