EMA 2022

EMA Freš 2022: Imamo 14 finalistov

Januarja sledi TV-tekmovanje

Po štirih tednih spletnega tekmovanja smo dobili 14 finalistov izbora EMA Freš, ki se bodo januarja 2022 v drugem krogu borili za eno izmed štirih mest, rezerviranih za glasbene novince na izboru EMA 2022.

Stela Sofia, LPS (Last Pizza Slice), Jon Vitezič, INA, Jaka Hliš, LUMA, Leya Leanne, De Liri, Marijan Novak & Špela Velikanje, Katja Kos, Emma, Anja Vodošek, Mia Vučković in Nika S. so tako postali finalisti EME Freš!

Pod do finalistov

Tri tedne zapored so v ponedeljek, torek, sredo in četrtek predstavili po dva izvajalca, prek spletne ankete pa so glasovalci vsak dan izbrali enega, ki se je uvrstil v sobotni tedenski finale. Izmed štirih v tedenskem finalu ste, prav tako prek spletne ankete, glasovali za dva zmagovalca, enega pa je izbrala še strokovna komisija. V treh tednih smo tako dobili devet zmagovalcev.

V zadnjem, četrtem tednu spletnega izbora so preostali izvajalci imeli še eno možnost, da se potegujejo za mesto v finalu EME Freš. Vsak dan od ponedeljka do petka so glasovalci izmed treh izbrali po enega finalista. Ob koncu spletnega izbora EMA freš smo tako dobili 14 finalistov.

Več podrobnosti pa takoj ob vstopu v novo leto oziroma v začetku januarja 2022.

Januarja 2022 se bo štirinajsterica v drugem, televizijskem delu tekmovanja EMA Freš potegovala za eno od štirih mest, namenjenih glasbenim novincem izbora EMA 2022. Dve najboljši skladbi boste izbrali preko telefonskega glasovanja, dve pa bo izbrala strokovna žirija.

Finalisti Ema Freš 2022
Pot do 14 finalistov za EMO Freš 2022. Foto: EMA / RTV SLO

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button