EMA 2022

EMA 2022 – 2. predizbor: BQL o nesojeni ljubezni

BQL - Maj

Na EMI 2022, ki jo bosta vodila Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin, se bo za evrovizijsko vstopnico skupaj borilo dvajset tekmovalcev, in sicer v vsakem predizboru po deset. Vse glasbenike tradicionalno predstavljamo tudi na Evrovizija.com.

V drugem predizboru bo kot osmi po vrsti nastopil dvojec BQL, ki stavi na pesem Maj. BQL sta koroška glasbenika, brata Anej in Rok Piletič, ki sta se Sloveniji pred dobrimi petimi leti predstavila z uspešnicami, ki so krojile radijske etre in so še danes popularne – Muza, Heart of gold, Ptica, Peru, Vroče, Ko bo to za nama. Več milijonov ogledov sta zbrala tudi z uspešnicami, ki so osvojili tudi žurerje in osvojila še terenski del poslušalcev z Na frišno, Budala, Ulala. Na EMI sta nastopila v letu 2017 s Heart of gold in leto zatem s skladbo Ptica / Promise in obakrat osvojila publiko, skupno pa pristala na drugem mestu.

Po kratkem premoru, se na EMO prijavljata z modernimi ritmi, s sodobno produkcijo in vokalno izvedbo v skladbi Maj.

Kot sta v videopogovoru dejala Anej in Rok (mimogrede, ekipi BQL smo prav tako poslali vprašanja za predstavitev pred nastopom, a žal odgovorov nismo prejeli) pesem govori o nesojeni ljubezni. Anej je pripomnil, da je popolno nasprotje njegove ljubezni. V zgodbi, ki jo bosta predstavila na odru EME, se lahko najde prav vsak. Rok pa je dejal, da bo nastop minimalističen, brez kakršnih koli dodatkov. “Ognja in laserjev, kar sva že imela, tokrat ne bo.”

https://www.facebook.com/watch/?v=3142942005937583&ref=sharing

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
6
+1
2
+1
1
+1
6
+1
1
+1
1
+1
2
Twitter
Back to top button