ESC 2023

Bo Verka Serduchka vodila Pesem Evrovizije 2023?

Ugibanja, kdo bo voditelj

Vsi ljubitelji Pesmi Evrovizije še kako dobro poznamo Verko Serduchka, ki je leta 2007 v Helsinkih Ukrajini pripela odlično drugo mesto. Znamenita pesem Dancing Lasha Tumbai je v hipu postala viralna, ne nazadnje pa je tistega leta postala najuspešnejša ukrajinska pesem, ki se je uvrstila celo na glasbene lestvice v Veliki Britaniji in na Švedskem, kjer je dosegla odlične rezultate. In odlične rezultate in priljubljenost dosega še danes …

Verka Serduchka
Verka Serduchka na Pesmi Evrovizije 2007. Foto: Alesh Maatko
Verka Serduchka
Verka Serduchka žanje simpatije po vsem svetu. Foto: Alesh Maatko
Verka Serduchka
Ukrajinska umetnica je vedno še kako oblegana! Foto: Alesh Maatko

Bo evrovizijska voditeljica 2023?

Verka Serduchka, ki je bila že velikokrat gostja na Pesmi Evrovizije – nazadnje leta 2019 v Tel Avivu, bi se tako lahko znova pojavila na evrovizijskem odru 2023 v Veliki Britaniji, tokrat v povsem drugačni vlogi. Kot poročajo nekateri evrovizijski mediji, bo 67. evrovizjski izbor še kako prepleten z ukrajinsko tematiko in kulturo. Pri organizaciji glasbenega šova bo namreč sodelovala tudi ukrajinska kreativna ekipa ustvarjalcev. Skozi predstavitvene video zgodbe bi lahko naprimer prikazali ukrajinske zgodbe oziroma mesta, voditeljske niti pa naj bi, tako evrovizijski mediji, prevzel ukrajinski voditelj.

In če pravijo, da bo voditelj ukrajinski, bi lahko po našem skromnem mnenju to postala najbolj znana ukrajinska umetnica Verka Serduchka, ki jo tudi širše po svetu poznajo prav vsi in za katero se skriva 48-letni umetnik Andrij Mihajlovič Danilko, ki s tem namišljenim likom predstavlja starejšo, drzno in ekstravagantno damo?! Kakor koli že, prepričani smo, da bo Verka Serduchka še kako vpeta v Pesem Evrovizije 2023. Če bi postala voditeljica, pa bi bila to po našem mnenju genialna rešitev.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
3
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Back to top button
X