EVROVIZIJA

ABBA ne počiva

Evrovizijski zmagovalci leta 1974

Švedska skupina ABBA, ki je na evrovizijskem parketu leta 1974 slavila z legendarno skladbo Waterloo, je še kako aktivna. Predvsem virtualno, saj je v času vročega poletja izdala še eno nostalgično zgodbo. Agnetha, Bjorn, Benny in Anni-Frid so namreč premierno predstavili besedilno videozgodbo za uspešnico The Winner Takes It All.

Sicer to ni edina nova besedilna videozgodba. ABBA je namreč pred kratkim izdala kaj nekaj besedilnih videozgodb, in sicer SOS, Lay All Your Love On Me, Voulez-Vous ter kakopak Waterloo.

ABBA Voyage

Sicer pa je legendarna zasedba začela s prav posebnimi koncerti, na katerih lahko slišimo najbolj najbolj priljubljene uspešnice skupine ABBA – vsako posebej skrbno izbrano s strani skupine. Agnetha, Björn, Benny in Anni-Frid so namreč ustvarili koncert ABBA Voyage, kakršnega so si vedno želeli, in za svoje oboževalce nastopili po svojih najboljših močeh: kot digitalne različice samih sebe ob podpori najboljših glasbenikov današnjega časa. Torej … zabrišite meje med fizičnim in digitalnim ter si oglejte čarobnost skupine ABBA, oživljeno z uporabo najnovejše tehnologije zajemanja gibanja. To je največja predstava skupine ABBA, kar je svet še ni videl. Do zdaj.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button