ZABAVNO & DRUŽABNO

Anja Rupel še ni rekla zadnje besede

SiTi Teater, 8. decembra ob 20. uri

Anja Rupel se po večletnem premoru 8. decembra vrača na koncertne odre. Še prej pa bo pesem Srce že ve napovedala album njenih osveženih hitov z nekaj novostmi. Koncertni program: nepozabne uspešnice Anje Rupel, Videosexa in par slovenskih popevk.

Premnoge uspešnice

Lep je dan, Odpri oči, Odšla bom še to noč, V Ljubljano, Plašč ljubezni, Življenje je kot igra, Najbolj nori par in Ključ do srca so le nekateri največji hiti iz Anjine samostojne kariere, ki so odlično prestali test časa in še vedno živijo tako na plesiščih kot na radiih in spletnih glasbenih platformah. Ob teh pa je treba omeniti vsaj še dueta s Tošem Proeskim (Skrajni čas / Krajnje vreme) in Harijem Varešanovičem iz skupine Hari Mata Hari (Ne lažeš me ti), ki sta pustili pečat v nekdanji skupni državi. Z Zoranom Predinom sta lani nastopila tudi v veliki dvorani Lisinski v Zagrebu in v Beogradu.

Anja Rupel
Pevka se pripravlja na nov koncert. Foto: Lidija Mataja

Nikoli ni zares odšla

Anja Rupel, ki ni nikoli zares nikamor odšla, se vrača na glasbeno sceno z novo skladbo Srce že ve, ki napoveduje album novih verzij njenih največjih hitov, ki ga je ustvarila z Alešem Klinarjem in Miho Goršetom (producent Nine Pušlar, vodja Diamantov v šovu V petek zvečer) – tem pa so dodali tudi nekaj čisto novih skladb. Novemu koncertnemu programu boste lahko premierno prisluhnili v ljubljanskem SiTi Teatru BTC, 8. decembra ob 20. uri

Nepozabni Videosex

Če za koga oznaka pop ikona ne zveni pretenciozno, je to Anja. Jugoslavijo je osvojila z Videosexom in za večno ostala v analih zapisana kot seksi mačka novovalovske scene. V Sloveniji je ob glasbeni zaznamovala tudi medijsko sceno: še vedno je glasbena urednica in glas prvega programa Radia Slovenija, na Pop TV je bila obraz oddaj Pop Party in Zvezde Pojejo (s Petrom Polesom) za Videogrom, ki ga je vodila s Perom Lovšinom, pa je prejela tudi viktorja. Temu delajo družbo tri glasbene nagrade zlati petelin, priznanje za najlepše oblečeno Slovenko, kup festivalskih nagrad in tudi nominacija za Slovenko leta.

Ob svojih skladbah je z glasbenim in življenjskim sopotnikom Alešem Klinarjem ustvarila tudi kup hitov za Alenko Godec, Nuško Drašček, Nušo Derendo, Rebeko Dremelj, Samuela Lucasa …

Anja Rupel
Anja Rupel Foto: Lidija Mataja
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button