ZABAVNO & DRUŽABNO

Alya o sveži ljubezni

Pevka navdušuje z novo skladbo

Alya nas je ob začetku letošnjega poletja presenetila z novo, zelo živo skladbo in pripadajočim videospotom, ki nosi naslov Hvala ker si. Glasbo za pesem je napisal Raay, besedilo pa Tadeja Hlebd Salobir.

Alya
Alya je video posnela na Obali. Foto: Tibor Golob

Ljubezen in hvaležnost

»Moja nova skladba govori o sveži ljubezni in o tem kako ti pozitivna naravnanost lahko spremeni življenje,« je ob tej priložnosti dejala Alya, ki verjame, da je tista magična beseda, ki gre tako dobro k ljubezni – hvaležnost. Zato, kot pravi priljubljena Mozirjanka, pesem Hvala ker si pripoveduje tudi o hvaležnost. »Hvala ker si, je pesem hvaležnica! Pravijo, da to kar daješ prejmeš nazaj, zato verjamem, da se res dobro z dobrim vrača!«

Alya je za skladbo posnela tudi videozgodbo, ki so jo snemali v Ljubljani in na slovenski obali, v Izoli. Prizori v ‘kubanskem’ vzdušju so bili posneti v ljubljanskem lokalu Pops Pizza Place, v spotu pa so zaplesali tudi plesaleci plesne skupine Pika. Piko na i pa je dodal mladi 11-letni plesalec plesne šole Sebastian, Liam Privšek iz Maribora ki je v videu zaplesal solo točko in navdušil s koreografijo.

Alya
Hvala ker si, je pesem hvaležnica, pravi Alya. Foto: Tibor Golob
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button