ZABAVNO & DRUŽABNO

Alya iskreno o prvi ljubezni

Pevka Alya nas je ob izteku poletnih počitnic presenetila z novo skladbo in pripadajočim videospotom, ki nosi naslov Zdaj in za vedno. Glasbo za živahno pesem je napisal Raay, besedilo pa Rok Lunaček.

Alya
Alya Foto: Osebni album

Prva ljubezen

»Res je, moja nova skladba govori o prvi ljubezni … a veš, tisti res dober občutek, ko se zaljubiš do ušes in veš, da je pravzaprav to lahko to?!« pravi Alya, ki verjame, da je tista magična beseda, ki gre tako dobro k ljubezni, hvaležnost … zato, kot pravi priljubljena Mozirčanka, pesem Zdaj in za vedno pripoveduje tudi o hvaležnosti. »Zdaj in za vedno je pesem hvaležnica! Pravijo, da če želiš v svoje življenje privabiti dobro, karkoli že to je, se moraš obnašati, kot da vse to že imaš!«

In prav ljubezen je tista prijetna sila, ki jo tako pogosto začutimo v pesmih priljubljene pevke, po ljubezni pa prav vsi hrepenimo. »Takšno ljubezen si želi začutiti pravzaprav vsak, vsaj enkrat v življenju, na nek način vsi hrepenimo po tem … Velikokrat znamo reči, da smo izpolnjeni šele, ko najdemo drugo polovico, pa čeprav ni ravno tako, saj se čisto vse začne pri nas, z ljubeznijo do sebe in samospoštovanjem, pa je vseeno vendarle nekaj najlepšega, če v življenju najdemo partnerja, ob katerem smo najboljša verzija sebe, ob njem rastemo, zorimo in se učimo.«

Alya in Miha Perat
Alya in Miha Perat Foto: Osebni album

Videospot je ekipa snemala na raznih lokacijah po Sloveniji, prizori s plaže pa so bili posneti v italijanskem Lignanu, v spotu je zaigral plesalec in koreograf Miha Perat iz šova Zvezde plešejo, Alyina prijateljica Martina Švab s hčerko in sinom ter Alyini učenci iz glasbene šole Pop Music Center.

Dobrodelni koncert

Alyo so nedavne katastrofalne poplave zelo prizadele, čutila je stisko ljudi, prijateljev, domačinov iz domačega Mozirja, iz rodne Savinjske doline. Zato se je odločila, da skupaj z glasbenimi prijatelji organizira dobrodelni koncert, ves izkupiček pa bo namenjen za pomoč prizadetim v poplavah v Savinjski dolini. Koncert se bo zgodil v četrtek, 19. oktobra 2023 v Športni dvorani v Mozirju, Alyi se bodo na odru pridružili Jan Plestenjak, Modrijani, Kvatropirci, Erosi, Dejan Dogaja in drugi zanimivi gosti.

Alya
Pevka se pripravlja na dobrodelni koncert. Foto: Osebni album
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button