PROMOCIJA

Brezplačno parkiranje med neurji v Aleji in Cityparku

Velja za 28. in 29. avgust

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Zaradi napovedanega neurja bodo v najboljšem nakupovalnem središču na svetu ALEJA znova poskrbeli za varnost svojih obiskovalcev. Svoje jeklene konjičke lahko zavarujete pred nevihto, saj bodo 28. in 29. avgusta ponoči brezplačno odprli parkirno hišo. Svoj avtomobil lahko pripeljete najpozneje do polnoči in odpeljete od šeste ure zjutraj. Uvoz in izvoz sta možna na severni strani ALEJE ob avtohiši Autowallis, parkirate pa lahko v etaži -1.

»Varnost in dobro počutje obiskovalcev sta pri nas na prvem mestu. Zato z veseljem priskočimo na pomoč in odpremo parkirno hišo v primeru slabega vremena in obiskovalcem pomagamo zavarovati njihova vozila,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Prestavljeni dogodki v Aleji

Tako se dogajanje na ALEJI SKY predvideno za jutri in sredo prestavi na četrtek, 31. avgusta, ko bodo lahko obiskovalci uživali v nežnih ritmih dueta AKA Neomi, ljubitelji Barbie evforije pa v ogledu filma Barbie. Oba dogodka se pričneta ob 20. uri.

ALEJA
V ALEJI lahko brezplačno parkirate svoje vozilo v primeru slabe vremenske napovedi. Foto: Jošt Gantar

Brezplačno parkiranje v CITYPARKU

Ob napovedanih nevihtah in toči bodo v našem največjem nakupovalnem središču Citypark 28. in 29. avgusta brezplačno odprli parkirno hišo. Svoja jeklene konjičke lahko pripeljete do polnoči in odpeljete po 6. uri zjutraj.

»Kot vsakič do zdaj bomo tudi tokrat zvesti zavezi, da obiskovalcem zagotovimo brezskrbnost. Še posebej v luči nedavnih dogodkov se zavedamo pomembnosti varnosti in popolne zaščite prevoznih sredstev naših obiskovalcev. V naši parkirni hiši jim bomo tako ponovno omogočili zavetje pred nepredvidljivimi vremenskimi pojavi,« je poudaril center manager Cityparka Andrej Ropret.

Citypark
V Cityparku lahko zaradi slabega vremena brezplačno parkirate svoje vozilo. Foto: Robert Krumpak
Back to top button