ZABAVNO & DRUŽABNO

Alya iskreno o Erosih: So fejst fantje, naši Štajerci

Alya in Erosi v romantični preobleki uspešnice Ti z mano znaš

Ena od Alyinih zadnjih uspešnic, ki se je dodobra usidrala v srca poslušalcev, je zagotovo ljubezenska pesem Ti z mano znaš, na Youtube ima namreč že skoraj 700. 000 ogledov. Besedilo za skladbo, ki govori o tisti dolgoletni, zreli ljubezni, ki je preživela številne življenjske preizkušnje, je napisala Marjetka Vovk, glasbo pa je prispeval Raay, aranžma pa je napisal Krešimir Tomec.

Priredba romantične pesmi je nastala spontano, kot darilo poslušalcem v teh prednovoletnih dneh. Pesem je posebna in topla predvsem zaradi besedila, ki opeva medsebojno razumevanje in ljubezen, tisto zrelo, umirjeno, ki je pristala v varen in miren pristan. “To je tudi pesem o hvaležnosti, ko najdeš pravo osebo, ki te razume, spoštuje in brezpogojno ljubi. Pesem je ravno za te hladne dni, da nas malo pogreje,” je vesela Alya.

Alya in Erosi
Nasmejana druščina, Alya in Erosi. Foto: QView Production

Spontano sodelovanje

Sodelovanje z Erosi je nastalo zelo spontano: “Z Erosi smo se srečevali že dlje časa, poznamo se z odrov, zato so bili tudi moja izbira, ko sem razmišljala o sodelovanju pri pesmi Ti z mano znaš. So fejst fantje, naši Štajerci. Na snemanju je bilo zelo zabavno, pravzaprav, če vam priznam, je bilo video kar malo težko posneti, saj je bilo prav na vsakem posnetku toliko smeha, da smo kar težko ohranili resne obraze. Ampak saj je prav tako, važna je dobra energija! S klapo sem že sodelovala v preteklosti, in sicer s Kvartopirci za pesem Spet zaljubljena in res sem hvaležna da je pesem zajadrala med ljudi in dobila čisto novo razsežnost.”

Alya in Erosi
Skupna sodelovanja gradijo skupne uspehe. Foto: QView Production

Ob koncu letošnjega leta Alya pripravlja številne koncerte po Sloveniji, ki ga bo okronala z nastopom na silvestrovo, kjer bo nastopila na Krvavcu pod zvezdnatim nebom in v snežni idili.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button