EMA

Znane pesmi in voditelji Eme 2017; predizbora bosta v rokah treh žensk

Bliža se izbor Ema 2017, ki bo letos izpeljana v treh večerih. Gostitelji bodo Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak in Tanja Kocman, v finalu pa se jim bo pridružil Mario Galunič.

Slovenija se bo v Kijevu predstavila v drugi polovici prvega polfinala. Kot v preteklih letih bo končni vrstni red nastopov določen s strani organizatorja.

Na Gospodarskem razstavišču si bodo gledalci lahko ogledali v živo dva predizbora, 17. in 18. februarja 2017, ter finalni večer 24. februarja 2017. Skozi vse tri večere bodo krmarile Maja Martina Merljak, Tina Gorenjak in Tanja Kocman, v finalu se jim bo pridružil še Mario Galunič.

Voditelji vseh treh večerov Eme 2017: Tanja, Tina, Mario in Maja.Foto: Jani Ugrin

EMA 2017 bo … fantastična

Pripravljamo tri odlične večere. V vsakem lahko pričakujete napeto tekmo
zares dobrih glasbenih točk in atraktiven spremljevalni program s
posebnimi gosti. Poskrbeli bomo da se bodo vsi, ki bodo nastopili, res
dobro počutili. Seveda upamo, da nam bodo na odru Eme pokazali
najboljše, kar znajo. Kot vidim, so dekleta odlična ekipa, na vaje
prihajajo z dobro energijo, kar je že pol poti do uspeha.

Mario Galunič,
odgovorni urednik
razvedrilni program TV Slovenija

Za Emo 2017 pripravljamo marsikaj. Upam, da jo bomo naredile zabavno. Da bomo izvedeli kaj novega o tekmovalcih. Če se bodo gledalci zabavali pol toliko, kolikor se mi zabavamo na vajah, potem bo zelo v redu,” v uvodu pove Tina Gorenjak. Medtem ko Maja Martina Merljak doda: “Predizbora bosta v rokah treh žensk, kar je zagotovo posebnost – kakšne posledice bo to pustilo, pa ne moremo napovedat. V finalu se pustite presenetiti. Posebnost je tudi to, da je letos vse v znamenju ‘več’, saj Ema še nikoli ni bila tako velika. Kar vznemirljivo, ja!” In kaj dodaja še tretja sovoditeljica Tanja Kocman? “Tokrat gre za malo drugačen pristop. Emo ustvarja kup kreativnih umov, ki svoje ideje sprošča na enem mestu. Šlo bo za kombinacijo duhovitega, zanimivega in malo drugačnega. Zagotovo nekaj, kar bi tudi sama z veseljem pogledala.

Ema 2017: Izvajalci in skladbe prvega predizbora.Foto: RTV Slovenija
Mario GaluničFoto: Jani Ugrin

Vrstni red nastopajočih na Emi 2017

V prvem predizboru, 17. februarja, se bodo predstavili KiNG FOO (Wild Ride), Nika Zorjan (Fse), TOSCA BEAT (Free World), Lea Sirk (Freedom), Sell out (Ni panike), Zala (Lalalatino), Alya (Halo) in Omar Naber (On My Way).

V drugem predizboru, 18. februarja, se bodo predstavili Clemens (Tok ti sede), Raiven (Zažarim), Kataya & Duncan Kamakana (Are You There), BQL (Heart of Gold), Ina Shai (Colour me), United Pandaz & Arsello feat. Alex Volasko (Heart to Heart), Tim Kores (Open Fire) in Nuška Drašček (Flower in the Snow).

Vstopnice za izbor Ema 2017

Glede na to, da bo Ema tokrat potekala na Gospodarskem razstavišču, je vstopnice za vse tri prireditve mogoče kupiti na spletni strani www.mojekarte.si, www.gr-sejem.si in na prodajnih mestih Petrol.

Ema 2017: Izvajalci in skladbe drugega predizbora.Foto: RTV Slovenija
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button