ZABAVNO & DRUŽABNO

Zlatan Čordić – Zlatko: Delajte po svoji vesti, naj vas nihče ne zmede

Zlatko se kmalu oglasi z novo idejo

Zlatan Čordić – Zlatko predstavlja nov singel Iskra. Torej znova nekaj novega, poetičnega. Kaj je pa po starem? Živahen ritem, zanimiva izbira besed, preprost jezik, ki je blizu vsem generacijam.

Pa tema? Kot vedno – vzpodbudne besede za mlade, motivacija, pogum, sprejetje samega sebe in vztrajanje pri svojih željah. Zlatko tudi tokrat spodbuja mlade, naj mislijo s svojo glavo in težijo k temu, da dosežejo tisto, kar so si zastavili, ne glede na ovire, s katerimi se bodo srečali v življenju. Ne bo jih malo, a naj se jih naučijo preskočiti. Obsojanja bodo vedno, a pomembno je samo tisto, kar naredimo za časa življenja, kar pustimo za sabo družbi in družini. Samo to šteje.

Zato Zlatko sporoča: »Delajte po svoji vesti, naj vas nihče ne zmede, ko vam reče, da nečesa ne boste zmogli. Vse boste zmogli, če boste za to delali in se boste za to trudili. Samo imejte jasen cilj v glavi in vztrajajte na svoji poti.« Uživajte v poslušanju in plesu!

In ko že govorimo o plesu … Zlatko je pripravil pesem še v bosanskem jeziku. Temu je naslov Pleši. Za to verzijo, ki jo promovira predvsem v Bosni, je izšel tudi video, ki si ga že lahko ogledate spodaj. Za naš trg pa je naredil slovensko verzijo, ki se, da se jo lažje loči, imenuje Iskra.

Zlatkova besedila niso samo besede, niso samo naštevanje. Zlatka moraš znati razumeti.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2
Twitter
Back to top button