PROMOCIJA

Generali z novimi šolskimi torbami pričaral 100 nasmehov

Prijetma vrnitev v šolske klopi

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Zavarovalnica Generali je tudi letos omogočila šolarjem lepše šolsko leto. Z novimi torbami, polnimi šolskih potrebščin, so razveselili 100 otrok iz socialno šibkejšega okolja. Omogočili so jim bolj prijetno vrnitev v šolske klopi in olajšali razmere pri pridobivanju novega znanja. V prostorih Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje so otrokom poleg šolskih torb in peresnic razdelili tudi druge potrebščine, ki so jih zbrali njihovi zaposleni.

Tako kot vsako leto, je zavarovalnica Generali tudi letos ob začetku novega šolskega leta v okviru pobude The Human Safety Net (THSN) pomagala in razveselila šolarje, katerih družine so vključene v program Rastemo skupaj, ki ga izvajajo skupaj z njihovim partnerjem, Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Zavedajo se, da je lahko nakup šolskih potrebščin za starše v stiski velik finančni zalogaj.

Generali
Nakup šolskih potrebščin družinam iz socialno šibkejših okolij predstavlja velik finančni zalogaj. Foto: Generali

Nasmehi v očeh

Zavarovalnica in zaposleni v Generaliju so v projektu prispevali nove šolske potrebščine in tako razveselili male vedoželjneže, ki so ponovno napolnili učilnice. Prostovoljci po vsej Sloveniji so zbirali izdelke, kot so barvice, voščenke, zvezki, radirke, flomastri, ravnila in druge pripomočke, ki jih šolarji potrebujejo za pridobivanje znanja. Prostovoljci THSN so poskrbeli za zavijanje zvezkov in pakiranje potrebščin v 100 šolskih torb, ki jih je ambasadorka THSN Vlasta Lenardič v veselem vzdušju razdelila šolarjem.

Na Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje se zahvaljujejo vsem, ki so tudi letos kakorkoli prispevali, da bodo otroci in njihove družine brez skrbi za šolske zvezke in druge potrebščine vstopili v novo šolsko leto.

Gibanje THSN odraža zavezanost Generalija k ustvarjanju zdrave, odporne in trajnostne družbe, kjer se ljudje lahko razvijajo in uresničijo svoje potenciale. Prostovoljne dobrodelne akcije potekajo skozi vse leto, zaposleni v podjetju pa s sodelovanjem dokazujejo, da sledijo vrednotam zavarovalnice, ki se trudi prisluhniti šibkejšim in jim stati ob strani tudi ob težkih življenjskih preizkušnjah.

Generali
Generalijev Levček je otrokom pomagal pri zavijanju zvezkov in pakiranju potrebščin. Foto: Generali
Twitter
Back to top button