EVROVIZIJA

Zagreb bo znova evrovizijsko obarvan

Nastopila bo tudi Emilija Kokić

Dragi ljubitelji Evrovizije! Pripravite se na nepozabno evrovizijsko noč, ko bo sosednji Zagreb – 8. junija 2024 – gostil svojo prvo zabavo po letošnji Evroviziji, na kateri bo nastopilo 15 evrovizijskih izvajalcev iz različnih držav. Poslovite se od post-evrovizijske depresije in se pridružite praznovanju, kjer si bodo različni hrvaški in mednarodni evrovizijski izvajalci delili oder v hrvaški prestolnici.

Emilija Kokić, zmagovalka Evrovizije 1989 za Jugoslavijo, s skupino Riva, je prva potrjena izvajalka tega spektakularnega dogodka. Ne bo izvedla samo svoje ikonične pesmi Rock Me Baby, ampak bo občinstvu privoščila tudi mešanico drugih evrovizijskih uspešnic.

Na edinstven način bodo na zabavi predstavili izvajalce, ki so v preteklosti sodelovali na Dori, hrvaškem nacionalnem izboru za Evrovizijo in jim tako ponudili priložnost, da izvajajo evrovizijske pesmi, čeprav svoje države niso predstavljali na velikem mednarodnem odru.

Raznolika zasedba in, zaenkrat še v tančico skrivnosti zavit, koncertni line-up, ki vključuje izvajalce iz različnih izdaj Evrovizije, bo Zagreb za eno noč oblekel v veliko evrovizijsko zabavo, prepleteno z legendarnimi uspešnicami tekmovanja, ki navdušuje že skoraj sedemdeset let.

Eurosong
Evrovizijski hiti v sosednjem Zagrebu! Foto: EuroSong Croatia

8. junija v Zagrebu

Kmalu bo znanih več evrovizjskih izvajalcev, ki obljubljajo še bolj zvezdniški večer. Če si želite zagotoviti svoje mesto na tem velikem glasbenem spektaklu, si zagotovite zgodnje vstopnice – a vendar pohitite, saj je število ugodnejših vstopnic omejeno – organizatorji namreč pripravljajo spektakularen TV studio z impresivnim odrom v Boćarskem domu v Zagrebu.

Ta veličastni koncertni spektakel bo nastal v okviru študentskega projekta, na Univerzi VERN’ v Zagrebu. Ne zamudite evrovizijske čarovnije, kupite vstopnice in se prepustite veliki evrovizijski zabavi, ki ji boste že to poletje priča na sosednjem Hrvaškem.

Za najnovejše posodobitve in ekskluzivne trenutke iz zakulisja ne pozabite spremljati EuroSong Croatia na Instagramu, lahko pa obiščete spletno stran dogodka tukaj.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button