ZABAVNO & DRUŽABNO

Vanjo Kuštrin te dni greje vino

Princesa slovenske glasbe, kot so jo poimenovali oboževalci, je po letu številnih nastopov pripravila novo glasbeno zgodbo Naj vino greje me, pod katero se kot avtor glasbe in njen aranžer podpisuje ustvarjalec glasbenih hitov, Aleš Zibelnik.

Glasbenica, ki je vedno bolj priljubljena pri starejši kot tudi mlajši generaciji pravi, da so njene pesmi življenjske in predvsem čustvene. Tako je videti tudi na njenih nastopih, saj jo poslušalci vedno bolj množično pričakajo in pozdravijo z bučnim aplavzom. “Presrečna sem, da sem ravno v tem jesenskem času, ko je vse tako barvito in čas okušanja mladega vina izdala novo skladbo. Zagotovo bo pesem ob kozarčku ali brez, pogrela marsikaterega poslušalca. Pesem sporoča, da z iskrenim pogovorom prava ljubezen premaga vse ovire,” je o skladbi povedala Vanja Kuštrin, za katero je posnela tudi veličasten videospot, ki ga je zaupala ekipi RGS. Po premieri videospota za novo skladbo je princesa slovenske glasbe povedala: “V videospot smo zajeli mogočen večstoleten dvorec ter njegovo notranjost in njegovo čudovito vinsko klet. Ob tem sem lahko okušala izvrstno vino, ki izvira iz doline grajskih vinogradov. Presenečena sem bila nad pogostitvijo, prijaznostjo in predvsem nad tem, da so nam lastniki v snemanje glasbenega videospota v uporabo prepustili celoten dvorec.”

Pesem sporoča, da z iskrenim pogovorom prava ljubezen premaga vse ovire. Foto: Menart Records

Vanja Kuštrin vsem svojim poslušalcem sporoča, da bo v letu 2020 predstavila vse svoje skladbe tudi na albumu: “Nestrpno pričakujem zgoščenko, saj bomo po izidu z ekipo izpeljati dve koncertni turneji po Sloveniji. To bo velik projekt na katerega stavim.”

Pevka Vanja Kuštrin je znana po uspešnicah Teče reka, teče solza, Vidijo te, S tabo zmogla bi vse in drugih …

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button