PROMOCIJA

Toni Pugelj: Pri nas je atmosfera vedno polna dogajanj, ta pomlad ni izjema

Direktor ALEJE o postavljanju trendov

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Najbolj sodobna nakupovalna destinacija ALEJA navdušuje s svojo futuristično arhitekturo in utripom. Je tudi izjemno trajnostno naravnana, saj petino lastne obratovalne energije proizvede s fotovoltaično naložbo. Direktor ALEJE Toni Pugelj pravi, da imajo vedno pestro dogajanje. Pred pričetkom pomladi so tako ALEJO odeli v rožnate barve in okrasili s številnimi cvetlicami. Pugelj nam je v nadaljevanju razkril več o prihajajočem dogajanju, dosedanjih vtisih, postavljanju trendov in prepletu z lokalno skupnostjo.

Lahko rečemo, da je ALEJA v teh treh letih postala prepoznavna ne le v Sloveniji, temveč tudi v širši regiji ter da je ostala priljubljena atrakcija?
Res je, s številnimi dogodki in doživetji smo v tem času dokazali, da nismo le eno izmed najnovejših nakupovalnih središč v Evropi, temveč tudi prostor za raznovrstna doživetja – od kulinaričnih užitkov na ALEJI SKY, ki obsegajo jedi iz več držav, zimskih športnih aktivnosti, kot je največje drsališče na strehi, do poletnih glasbenih in filmskih dogodkov. ALEJA je postala sinonim za sodobno nakupovalno izkušnjo tako v Sloveniji kot tudi širše. Tukaj lahko uživajo tako starši z otroki, športniki, ljubitelji žive glasbe kot tudi filmski navdušenci, ki radi obiščejo to priljubljeno nakupovalno destinacijo.

V ALEJI res gostite raznolike dogodke, ki privabljajo vse generacije. Sicer pa ste tudi tisti, ki dajete modne smernice?
Obiskovalci si pri nas lahko ustvarijo močno modno identiteto. Tako kot vsako leto tudi za letošnjo pomlad in poletje nosimo modne kolekcije po zadnjih smernicah. ALEJA se je uveljavila kot trendovsko okolje za nakupovanje tudi zaradi dejavnikov, kot so: raznolike trgovine, kakovostne modne znamke, privlačna arhitektura in promocijske dejavnosti. Ponosni smo na dejstvo, da s tem privabljamo širok spekter gostov.

Aleja
Direktor ALEJE Toni Pugelj ob prejetju nagrade BEST OF SHOPPING CENTRES 2024. Foto: Janez Štrukelj

“ALEJA se je že drugo leto zapored izkazala kot zmagovalka med močno konkurenco desetih najboljših in že uveljavljenih nakupovalnih središč v Ljubljani in njeni okolici. Na kar sem izredno ponosen.” Toni Pugelj

V ALEJI vse praznike obeležite z dogodki. Za nami je 8. marec, mednarodni dan žena. Pred nami so novi dogodki, drži?
Pri nas je atmosfera vedno polna dogajanj, ta pomlad ni izjema. Za naše goste si prizadevamo ustvarjati edinstvene izkušnje. Kar izredno motivira mene, moje sodelavce in vse vpletene v proces ustvarjanja nepozabnih dogodkov. Zato smo v znamenju pomladi naš osrednji prostor okrasili z različnimi spomladanskimi cvetlicami. Tradicionalno smo ob dnevu žena podarili brezplačne cvetlice ženam in dekletom. Ob materinskem dnevu bomo gostili prav poseben dogodek, namenjen našim mamam, in sicer koncert Trio Vivere.

Letos ste bili znova izglasovani kot najboljša nakupovalna destinacija v sklopu tekmovanja Best Of Ljubljana, katero je podelil mednarodni medij In Your Pocket. Kako vam to uspeva?
Res je. ALEJA se je že drugo leto zapored izkazala kot zmagovalka med močno konkurenco desetih najboljših in že uveljavljenih nakupovalnih središč v Ljubljani in njeni okolici. Na kar sem izredno ponosen. V celoti smo povezani z našim glavnim mestom, ima namreč svojo identiteto in izjemno zgodbo, saj je vpeto v lokalno okolje s simboli Ljubljane. Rad poudarjam, da gre za spomenik prestolnici. Vsekakor sem vesel, da so to Ljubljančani prepoznali. Vse zahvale za ta uspeh pa definitivno prepisujem našem izrednem kolektivu, ki iz dneva v dan izkazuje predanost, strokovnost in skrb za zadovoljstvo naših strank ter nenehno sledi trendom in potrebam trga.

Približuje se ALEJIN rojstni dan. Sodeč na pretekle dogodke lahko pričakujemo, da bo to zagotovo veliko praznovanje?
Seveda. V maju se bliža naš 4. rojstni dan. Pripravili bomo različne aktivnosti po centru, ki bodo popestrile dneve obiskovalcem vseh starosti. Gostili bomo tudi nagradno igro s privlačnimi nagradami, organizirali animacije za otroke, pripravili brezplačne koncerte ter seveda številne ugodnosti, ki bodo razveselile vse nakupovalce. Ta dan bo zagotovo poln zabave in užitkov za vso družino.

Toni Pugelj - Aleja
Toni Pugelj spregovoril o ALEJI. Foto: Črt Piksi
Twitter
Back to top button