EVROVIZIJA

Tako bo izgledal evrovizijski film ‘Zgodba ognjene sage’ na Netflixu

Od zadnjega (evropskega) evrovizijskega film Življenjska priložnost (Livet är en schlager), ki smo ga lahko v kinematografih spremljali pred skoraj dvajsetimi leti, bomo dobili še ameriško oziroma hollywoodsko različico, ki na nek način pripravlja parodijo na Evrovizijo. Premiero ‘Eurovision: The Story Of Fire Saga’ za 26. junij napoveduje Netflix.

Komedija ‘Pesem Evrovizije: Zgodba ognjene sage’ bo predvajana na Netflixu.Foto: Netflix
Premiera se bo zgodila 26. junija na Netflixu.Foto: Netflix

Čeprav je bil Izbor za Pesem Evrovizije 2020 zaradi pojava koronavirusa v Rotterdamu odpovedan, pa ni odpovedana težko pričakovana premiera nove evrovizijske komedije, kjer se bomo smejali čudnim pevcem v še bolj čudnih opravah – ob takšnih, kot smo jih še kako navajeni na evrovizijskih odrih. In če vmes poseže ameriška produkcija / Hollywood, je pričakovati še večji šov, še več glamurja in še mnogo več škandalov. Ali pa tudi ne?!

Zabavnoglasbena komedija  Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga (Pesem Evrovizije: Zgodba ognjene sage) v produkciji vse bolj priljubljenega Netflixa prihaja na to spletno platformo 26. junija. V evrovizijski komediji bosta zablestela Will Ferrell in Rachel McAdams, zgodba pa opisuje, če strnemo, dva lokalna islandska glasbenika, Larsa in Sigrit, ki si želita s pesmijo Volcano Man uresničiti svoje sanje na velikem glasbenem tekmovanju, kot je vsem nam znana in ljuba Pesem Evrovizije. Več pa že v uradnem napovedniku, kjer so nam določeni evrovizijski prizori še kako znani …

Islandska predstavnika za svojo ESC pesem posnameta tudi videospot.Foto: Elizabeth Viggiano / Netflix
Tako kot vsi predstavniki tudi Lars in Sigrit potujeta na Evrovizijo.Foto: Aidan Monaghan / Netflix
Še zadnje priprave pred nastopom na velikem evrovizijskem odru.Foto: John Wilson / Netlfix
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button