ZABAVNO & DRUŽABNO

Saša Lendero priznala: Upirala sem se, kolikor sem mogla!

Spregovorila o dogajanju med snemanjem

Po večletni pavzi se je v svet glasbe vrnila Saša Lendero, in sicer z novo skladbo Daj tekilo, ki sta jo z Miho Hercogom napisala prav za vroče poletne dni. »Pesem nosi poletne vibracije sproščenost, brezskrbnosti in življenjske radosti. Čeprav gre v njej za konec neke ljubezenske zgodbe, sta sporočilo in energetski naboj pozitivna in radostna. Navdušenje nad življenjem in sposobnost premagovati težave pokončno, z nasmehom in prijatelji so tisto, kar skoraj vsako resno življenjsko situacijo iz katastrofe spremeni v preizkušnjo, izkušnjo in priložnost,« je o skladbi spregovorila Saša in dodala, da je vseeno zaradi časovne stiske bilo pri snemanju videospota potrebnih kar nekaj uslug.

»Zelo sem hvaležna, da so se moji prijatelji, znanci, sodelavci ter moja menedžerska ekipa odzvali tako brez premisleka, podporno in prijazno.«

Saša Lendero
Saša Lendero je tu z novo poletno skladbo. Foto: Miha Hercog

Upirala se je!

Noa skladba pa je dobila tudi novo videozgodbo, ki so jo posneli v Novigradu s produkcijo Pavec, s katero je Saša že sodelovala pri snemanju videa za duet z Domnom Kumrom. Slednjega lahko med drugim vidimo tudi tokrat, kjer v družbi skupine Game Over (Dennis, Mark, Steffanio) in Sašinih prijateljev poskrbi za pravo poletno zabavo.

A kot nam je zaupala, so ji ti po končanem snemanju pripravili tudi veliko presenečenje – oblečeno so jo »zabrisali« v bazen! »Upirala sem se, kolikor sem mogla! (smeh) A ko sem spoznala, da nimam nobene možnosti, sem se kot plezalka oklenila Domna! Naj bo še nekdo drug potunkan z mano!« je zaključila smeje.

Saša Lendero
Saša Lendero je na koncu pristala v bazenu. Foto: Miha Hercog
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom Sledite nam na Twitterju @evrovizijacom
Back to top button