ZABAVNO & DRUŽABNO

Sara Petrovčič na samostojno glasbeno pot s priznanimi glasbeniki

Mariborčanka Sara Petrovčič, ki je magistrirala iz podjetništva zase pravi, da je njena duša pri glasbi, ta jo namreč spremlja že od rojstva. Podjetnica tako te dni predstavlja sveži singel Ko ob meni si, ki pa ni pevkin prvi glasbeni podvig. Pred nekaj leti je namreč navduševala množice kot pevka skupine Panda.

Sara PetrovčičFoto: Promo foto

Sorodno glasbeno dušo je Sara Petrovčič našla v skladatelju Romanu Sarjašu, ki je njeno besedilo dopolnil z glasbenim aranžmajem, zavidljiv pa je tudi izbor glasbenikov, ki so sodelovali pri nastajanju singla Ko ob meni si. Za udaren ritem je poskrbel Jure Rozman, Jani Hace je zaigral na bas kitaro, rokerski pridih je pesmi dodal kitarist Bor Zuljan, za piko na i pa je poskrbel saksofonist Primož Fleischmann. Za miks singla je poskrbel Goran Sarjaš, za mastering pa Matjaž Zupan. Pevka je pesem posnela v studiu Art Music Records.

Živahna ljubezenska pesem je vsekakor glasbeni konglomerat različnih zvrsti, ki sovpada s pevkino osebnostjo. “V trenutnem viharnem času je potrebno stopiti skupaj, dvigniti vibracijo in začutiti medsebojno ljubezen na različnih ravneh. Pomembno je, da se zazremo vase in širimo ljubezen, da smo strastni ter pozitivni v vsem kar vsak dan počnemo. Seveda pa je vse skupaj lažje, ko si »TI« ob meni,” je zaključila Sara Petrovčič.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X