EVROVIZIJA

San Marino obrača nov evrovizijski list; znova je tu Senhit in Adrenalina

Po Valentini Monetta in Serhatu je v San Marinu zapihal osvežen veter. Ta mala državica namreč v Rotterdam pošilja Senhit, ki bo v drugem predizboru predstavila pesem Adrenalina. Senhit je pevka, ki svoje afriške korenine združuje z italijanskim slogom in evropskimi elektro-pop ritmi, ne nazadnje pa je sodelovala z mnogimi znanimi imeni.

Senhit za San Marino.Foto: Fabrizio Cestari

Svojo kariero začela v gledališču, poleg tega pa je nastopala v številnih produkcijah po Evropi od The Lion King v Nemčiji in Hair v Švici do Fame in Il Grande Campione v rodni Italiji. Pred petimi leti je pevka prepotovala vso Evropo, kjer je nastopala v najbolj priljubljenih evropskih klubih. To jo je na koncu pripeljajo do izdaje EP  Hey Buddy in singla Something On Your Mind.

Sicer pa Senhit ni neznano ime v evrovizijskem svetu, saj je to malo državo zastopala pred natanko desetimi leti, in sicer kot pevka Senit. Takrat se s skladbo Stand By ni uvrstila v finale. Prav tako bi se morala Senhit že lani (s pesmijo Freaky) udeležiti evrovizijskga izbora, a zaradi odpovedi do tega ni prišlo.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button