ZABAVNO & DRUŽABNO

Samantha Maya s to pesmijo nagovarja, da smo vrline obrnili na glavo

Nova skladba Melanholija

Samantha Maya po kreativnem premoru predstavlja novo skladbo Melanholija, s katero napoveduje izid večjega projekta. Skladbi prilaga tudi videospot, v katerem na nagajiv način prikaže pomembno sporočilo pesmi.

Z delom verza, ki pravi: »Od kdaj se slika profila tretira kot vrlina?« zajame bistvo, ki ga želi v novem glasbene izdelku predstaviti. Besedilo je njen poklon filozofiji, katere študij je zaključila prejšnje leto. “Imam občutek, da je danes bolj važno vse, kar je fizično in da ljudje več dajejo na izgradnjo svojega videza, kot da bi se obremenjevali s svojo dušo ali pa nadgrajevali svoje znanje ter kompetence. S pesmijo nagovarjam, da smo vrline obrnili na glavo, zato pa smo nostalgični po starih časih,” pove mlada pevka, ki podobno sporočilo obravnava v svoji diplomi, kjer raziskuje porast pojava melanholije in z njo povezanih duševnih stanj skozi zgodovino – prav to naj bi bila njena inspiracija za besedilo.

Samantha Maya
Samantha Maya Foto: Menart Records

Skladbi prilaga tudi videospot, delo scenaristov Jake Florjančiča in Laetitie Pohl, v katerem na svojevrsten način prikaže omenjeno tematiko.

Kot smo izvedeli, je bil izid Melanholije prvotno planiran ob koncu prejšnjega leta, a se je z njim odločila počakati zaradi pomembne novice. Z njim namreč napoveduje prihod albuma, katerega naslov naj zaenkrat še ostane skrivnost!

Spomnimo. Samantha Maya je leta 2020 izdala EP z naslovom Venera. Na njem lahko najdemo 5 skladb: Venera, Glas, Dotik, Na drugi strani in Do neba.

Samantha Maya
V pomlad z novim albumom. Foto: Menart Records
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button