PROMOCIJA

Šah mat v ALEJI skupaj s številnimi popusti in drsanjem po polovični ceni

Ugodnostim ni videti konca

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Na najsodobnejši nakupovalni destinaciji ALEJA, nedavno izglasovani za najboljši nakupovalni center v tekmovanju Best of 2024, lahko do konca meseca uživate v izjemnih popustih. Pričakujejo vas neverjetna oblačila, obutve in modni dodatki do kar –50 %.

Ob vsakem nakupu nad 50 EUR v katerikoli trgovini ali gostinskem lokalu v ALEJI prejmete kupon za 50 % popusta na družinsko vstopnico za drsanje na ALEJI SKY, ki ga ob predložitvi računa nakupa prejmete na info točki v 1. nadstropju.

Izkoristite priložnost in osvežite svojo zimsko garderobo s kosi priznanih blagovnih znamk v trgovinah Sportina, Tom Tailor ali XYZ s kolekcijo jesen/zima, ki so sedaj na voljo po polovični ceni. Razvajajte vaše malčke s trendi iz sveta mode, dostopnimi v Baby Centru, kjer lahko oblačila in obutev sedaj izberete po še ugodnejši ceni. V Müllerju imajo tudi pester izbor igrač.

Če prisegate na slovenske izdelke, ne spreglejte modnih in funkcionalnih oblačil blagovne znamke And by Andraž, ki ponuja izbrane kape s 30 % popustom. V trgovini Mass boste našli kakovostno obutev za vsak okus, od novih zimskih škornjev do raznolike ponudbe modnih torbic in pasov. Za prihajajoči praznik ljubezni izberite zapeljivo moško in žensko spodnje perilo v trgovinah Intimissimi in LISCA. V Optiki Clarus imajo izbor novih okvirjev za očala oblikovanih po zadnjih trendih. Ujemite izjemno priložnost in si izberite nove okvirje in dioptrijo za samo 1 evro.

Za tiste, ki sanjate o oddihu na toplem, stran od zimskega vremena, je turistična agencija Relax Turizem pripravila ugodna potovanja na Tenerife. Za popestritev vašega doma izkoristite količinski popust za nakup novih kosov brisač, spalnih prevlek ali gospodinjskih izdelkov v trgovini Vitapur.

Aleja
Na velikem drsališču nad mestom ALEJA SKY doživite pravo zimsko pravljico. Foto: Janez Štrukelj

V ALEJI boste odkrili vrsto privlačnih popustov, določene si že lahko ogledate tukaj. Prijazni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.

Na velikem drsališču nad mestom doživite pravo zimsko pravljico. Kaj je lepšega kot zabaven vikend na ALEJI SKY, ki omogoča odlično razvajanje za vso družino na enem mestu. Ob sobotah se lahko med 10. in 12. uro pridružite brezplačni šoli drsanja. Možna je tudi izposoja drsalk, pingvinčkov za otroke, čelad in hokejskih palic. Navdušite svoje otroke, naj se preizkusijo tudi v hokejskem strelu s pakom na gol.

Za ljubitelje šaha

Ljubitelji šaha, ta vikend se pripravite na zmagovalne poteze v ALEJI. Ta petek ob 17. uri nas čaka izjemna šahovska simultanka na osrednjem prireditvenem prostoru na kar 20 šahovskih mizah. Hkrati se bo v
1. nadstropju odvijal dvoboj šahistov, članov ŠK Tajfun Ljubljana. Pripeljite tudi svoje najmlajše na otroško ustvarjalnico, kjer bodo lahko razvijali svojo kreativnost z risanjem, slikanjem in ustvarjanjem z glino, vse na temo šaha. To soboto ob 11. uri se zabava nadaljuje s šahovskim turnirjem posameznikov in ekipnim šahovskim turnirjem dvojic v pospešenem šahu. Po napetih partijah bo sledilo predavanje o treh velikanih šaha: Bobbyju Fischerju, Juditi Polgar in Magnusu Carlesenu. Sodelujete lahko tudi v nagradnem kvizu in osvojite privlačne nagrade. Najboljši tekmovalci bodo prejeli tudi šahovske pokale ALEJE.

Aleja
Šah mat v Aleji. Foto: Aleja
Twitter
Back to top button