EVROVIZIJA

Rotterdam 2021: Tako je izgledala Anina vaja – od kozmosa do oceana

Končana je prva vaja Ane Soklič, ki je za nastop izbrala belo obleko, isto kot na Emi. Med nastopom lahko na zaslonih vidimo obris Zemlje kot tudi slike narave. Pri pesmi je dodan mogočen zbor, Ana pa se ob tem sprehodi do drugega odra, kjer sledi veličasten konec.

Ana v zaodrju, pred prvo vajo.Foto: EBU / Thomas Hanses

Po prvih odzivih so akreditirani mediji oz. evrovizijski oboževalci, ki spremljajo vaje v živo oziroma ‘on-line’, navdušeni nad Aninim izjemnim vokalom ter mogočnim zborom, ki je dodan v sredini skladbe, ki ga sicer na predstavitveni Emi še nismo slišali. Edino kar mnogi pogrešajo pri celotnem nastopu je to, da se vmes nič ne zgodi, čeprav se med Aninin sprehodom (kjer je imela nekaj težavic z visokimi petkami) na manjši oder spusti dodaten LED zaslon, na katerem opazujemo fotografije narave.

Tako Anina ekipa kot RTV Slovenija bodo do druga vaje, ki sledi 12. maja, pregledali celoten posnetek prve vaje ter organizatorjem, nizozemski televiziji, sporočili morebitne popravke. Morda ob tem ne bi bilo odveč, če bi bila ob fotografijah narave, ki so vrstijo na LED zaslonih, tudi kakšna iz Slovenije, glede na to, da je naša dežela zelena dežela. Kakor koli, naslednja druga in hkrati zadnja Anina vaja bo v Areni Ahoy, kjer veljajo strogi varnostni in zdravstveni ukrepi, 12. maja.

Bo Ana Soklič na koncu nastopila celo bosa, kot na vaji?Foto: EBU / Andres Putting
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button