ZABAVNO & DRUŽABNO

Rene Kapel z novo pozitivno pesmijo širi vero v ljubezen

Mlad pevec in tekstopisec Rene Kapel, ki je znan po svoji ambicioznosti in nenehni želji po učenju, predstavlja že svojo sedmo avtorsko pesem z naslovom My Wife.

Rene KapelFoto: Promo foto

Po uspešnici Bonnie & Clyde je Rene Kapel pri svoji zadnji pesmi sodeloval s Davidom Hudnikom in Two Face Production ter ustvaril kvalitetno produkcijo na ameriški način. Pesem My Wife je opremil z avanturističnim videospotom, v katerem mu je družbo delala uspešna manekenka Špela Gosnik, prikazala pa sta izjemno zgodbo o ljubezenski pripadnosti.

Mlad in nadobuden glasbenik po diplomi svojo študijsko pot trenutno nadaljuje v Londonu, kjer opravlja magistrski študij Glasbe in Zvoka za film, televizijo in video igrice. Ljudje ga velikokrat primerjajo s svetovnim zvezdnikom Justinom Bieberjom, saj pravijo, da imata zelo podoben glas.

Prizor iz videospota, v katerem smo priča slovenskim lepotam narave.Foto: Promo foto

Talentirani glasbenik

Rene Kapel je mlad pevec, producent, tekstopisec, sound designer in multiinstrumentalist.

Slovenski pevec priznava, da mu je omenjen pevec sicer idol, a da si vseeno želi biti svoja osebnost ter poznan po svojem delu in glasbi. Ponosen je na sodelovanja tako s slovenskimi kot tudi svetovno znanimi glasbenimi imeni, kot sta Steven A Williams in Joshua Alamu, ter nagrade, ki jih je prejel na slovenskih festivalih.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Twitter
Back to top button