ZABAVNO & DRUŽABNO

Kdo bo priljubljeno Prekmurko, Niko Zorjan, poljubil na božični večer?

S skladbo Poljubi me na božič Nika Zorjan najavlja december in prihajajoče praznično obarvane tedne. Nika si je svojo božično skladbo želela več let in letos se ji je želja izpolnila. Toda nepričakovano dobra popotnica videu in skladbi se je Niki zgodila že uro po izidu videa na Youtube, saj je izid božične zgodbe presegel pričakovanja

Nika ZorjanFoto: Neo Visuals

Nika obožuje vse, kar je povezano z decembrom in decembrskimi prazniki. Družino, vzdušje, glasbo, druženje, nastope. Čeprav letos druženja in nastopov ne bo, pa Nika ne počiva in je s svojo ekipo pripravila pesem Poljubi me na božič, ki je že ugledala luč sveta na Youtube in najavlja izid na radijskih postajah.

“Kaj je lepšega, kot za božič dobiti poljub tistega, ki ti največ pomeni? Ko gre za december in vse praznike, povezane z njim, priznam, sem malce ‘pocukrana’. Obožujem vse, kar je stereotipno božičnega. Romantične filme, božično glasbo, rdečo barvo, družinske večere. Sem nepoboljšljivi romantik. Poljubi me na božič je pisana meni na kožo, je igriva, simatična, pozitivna zgodba. Melodija gre hitro v uho, pesem pa ima malce drugačno zvočno podobo, kot smo jih sicer vajeni v tovrstnih skladbah. Takoj sem se zaljubila vanjo!,” je ob izidu povedala Nika Zorjan, ki je še kako vesela, saj je pesem že naletela na izjemno dober odziv.

Prekmurka je za snemanje novega videa sprejela še poseben izziv, v samo enem dnevu se je naučila plesne korake in koreografijo, ki jo je odplesala v videospotu.

Niki Zorjan se je uresničila še ena želja.Foto: Neo Visuals

Sicer pa si Nika Zorjan svoj december vsako leto podaljša. Letos je že v
prvi polovici novembra postavila božično jelko.

“Ko topla jesen začne
ugašati in ko prvič začutim, da zareže tisti zimski mraz, me ponavadi že
prevzame vzdušje, ki je značilno za december. Letos je bilo to v prvi
polovici novembra in že sem šla po jelko, jo postavila in okrasila.
Sploh pa imam letos več časa kot ponavadi, tako da sem že težko čakala
na to,” je zaključila priljubljena Prekmurka.

Naj ob tem še kot zanimivost zapišemo, da so videospot posneli v domačem okolju v Prekmurju, v videospotu pa nastopa tudi Nikina sestra Eva, ki je, posebej za videospot, več kot šest ur pripravljala piškote z napisom skladbe Poljubi me na božič. Nika je svojo ekipo vsako leto nagovarjala in prepričevala, da bi si želela posneti svojo božično skladbo. Lani sta jo je njena prijatelja in mentorja, producent Raay in Marjetka Vovk, presenetila in ji na rojstni dan, 3. decembra, v pismu pokazala besedilo za njeno božično pesem. Ker ima Nika svoj rojstni dan decembra, je bilo za snemanje pesmi nekoliko prepozno, so pa imeli za to toliko več časa, da so njeno božično pripravili še pred pričetkom letošnjega adventnega časa in pred njenim rojstnim dnem, ki ga praznuje ta četrtek.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button