PROMOCIJA

Razvajanje v ALEJI s Top Gun: Maverick in skupino Kokosy

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Kaj je boljšega kot topel poletni večer, preživet pod zvezdami z osvežilno pijačo v roki? Na ALEJI SKY vas čez poletje vsako sredo razvajajo s filmskimi uspešnicami v kinu na prostem. Že to sredo, 27. julija, ob 21. uri vas čaka nadaljevanje kultne uspešnice. Tom Cruise se kot stotnik Maverick vrača v filmu Top Gun: Maverick. Prihodnjo sredo pa čaka vaše najmlajše prava poslastica, saj bodo premierno predvajali risanko Minioni: Grujev vzpon.

Vsi ljubitelji glasbe pa boste lahko vsak četrtek uživali v brezplačnem koncertu. Tokrat bodo za zabavo poskrbeli Kokosy, ki vas bodo popeljali v ritme različnih žanrov glasbe – od indie popa, rocka pa vse do hiphopa in punka. Naslednji četrtek pa vas bosta zabavala belokranjska pevka Martina in basist Domen.

Aleja
Ob četrtkih vas na ALEJI SKY čakajo koncerti na prostem. Foto: Žiga Intihar

Petkovi večeri so v ALEJI namenjeni plesu. Prepustite se okusni mehiški hrani in se razmigajte v ritmu divjih latino ritmov, za katere bo poskrbel DJ.

Nedelje so namenjene otrokom, kjer jih na aktivni strehi čakajo zanimive otroške nedeljske matineje, ki poleg aktivnega dogajanja v Planetu Lollipop vključujejo še glasbene ali plesne delavnice v prijetni senčki na ALEJI SKY.

Trampolin
Obiskovalci lahko preizkusijo točno tak trampolin, kot ga uporabljajo najboljši akrobati na svetu. Foto: Robert Krumpak

Vse dni v tednu pa se lahko preizkusite na največjem trampolinu na svetu. Nepozabno adrenalinsko doživetje skakanja na trampolinu, kot ga uporabljajo profesionalni akrobati, vam bo pognalo kri po žilah.

Twitter
Back to top button