ZABAVNO & DRUŽABNO

Prekmurka Nika Zorjan na Sardiniji pokazala svoje zapeljivo telo

Medtem ko je duet Nike Zorjan in Isaaca Palme Ola Ola že deset tednov na prvem mestu najbolj predvajanih slovenskih skladb SLOTOP 50, pevka nikakor ne počiva. Na vrhuncu poletne sezone se je priljubljena Prekmurka odločila, da gre tudi v glasbi ‘na plažo’.

Nika Zorjan ne počiva, novo pesem bo predstavila tudi v hrvaškem jeziku.Foto: Neo Visuals
Nika ZorjanFoto: Neo Visuals

Po letu in pol premora s prekmurščino je Nika v refrenu pesmi uporabila delček njenega prepoznavnega in melodičnega dialekta in tako nadaljuje svoje poslanstvo: “Znova sem vključila nekaj prekmurskih besed, a zgolj kot začimbo. Enostavno deluje zelo eksotično, kar je za poletno uspešnico tudi svežina za poslušalce,” je ob izidu pesmi zaupala Nika Zorjan, ki navdušuje s številnimi uspešnicami, med njimi tudi s tistimi, ki jih je predstavila na Emi.

Nekaj posebnega pa je za Niko pesem Na plažo tudi zato, ker je njena sestra Eva Zorjan soustvarila besedilo.

Moja mlajša sestra je del moje glasbene zgodbe, največja podpornica in tudi spremljevalna vokalistka v moji zasedbi. Ko sem ekipi, s katero delam, pokazala besedilo Na plažo, je takoj padla ideja, da še letošnje poletje pesem posnamemo in jo izdamo. Zelo se veselim odziva poslušalcev in gledalcev,” je povedala Nika, ki je z ekipo Neo Visuals za omenjeno pesem v mesecu juliju na Sardiniji posnela videospot.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button