ZABAVNO & DRUŽABNO

Nika Zorjan: Bolj sem se poglobila vase

Prekmurska pevka letos obeležuje dva izjemna jubileja – 10. obletnico glasbene kariere in 30. rojstni dan. Slednji zanjo predstavlja veliko prelomnico, zato se je Nika odločila, da je 3. december enkratna priložnost, da njena nova pesem in videospot, v katerem pevka razgali svojo dušo in srce, ugledata luč sveta.

Skladba Zadnjič kakor prvič je strastna in polna življenjske moči in čeprav ne gre za praznično pesem, je posebna zato, ker je Nika tokrat izhajala iz svojih iskrenih čustev do sebe in drugih, saj so ta njeno življenjsko vodilo. Napisana je bila v pravem trenutku, luč sveta pa je ugledala ravno na Nikin rojstni dan, pravzaprav je to njeno darilo sami sebi, ker trideseta leta predstavljajo veliko prelomnico za vsako žensko, tudi za Niko, ki se še nikoli ni počutila bolj samozavestno in odločno. “Bolj sem se poglobila vase in sem pripravljena na spremembe, mogoče tudi zato, ker sem dopolnila 30 let,” pravi Nika.

Nika Zorjan
Nika Zorjan predstavlja osebnoizpovedno zgodbo. Foto: Neo Visuals

Zrelo in močno sporočilo

“Skladba gre v drugačno smer in se svojim poslušalkam in poslušalcem predstavljam v novi luči,” ob izidu pesmi pravi Nika in skrivnostno doda, da še nobene skladbe ni začutila tako globoko. “Želim si, da bi ljudem skozi glasbo predajala svoja čustva in zdi se mi, da mi je to tudi uspelo, saj je pesem zrelejša od vseh zdajšnjih in verjamem, da se bo marsikdo našel v njej. Konec koncev smo vsi krvavi pod kožo,” še pravi glasbenica, ki je pesem napisala, ko ji je bilo težko. “Včasih moraš osebo pustiti, da gre svojo pot, pa čeprav jo imaš še vedno neizmerno rad, saj je čas, da na prvo mesto postaviš sebe,” o skladbi še pove Nika.

Nika Zorjan
December je zanjo poseben tudi zato, ker bo izdala album z naslovom Od začetka. Foto: Neo Visuals

Uspešnice zadnjih deset let

December je zanjo poseben tudi zato, ker bo izdala album z naslovom Od začetka, na katerih bodo zbrane uspešnice, ki jih je posnela v zadnjih desetih letih. Videospot za pesem Zadnjič kakor prvič je delo videoprodukcije Neo Visuals, Nika pa nam v njem skozi izjemne prizore predaja čustva, z besedami boža našo dušo in na pragu tridesetih dokazuje, da ogenj v njej iz leta v leto gori čedalje bolj strastno.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button