ZABAVNO & DRUŽABNO

Božična kompilacija Žana Serčiča

Vsi decembrski ‘stiskači’ avtorja ta hip dveh najbolj vročih slovenskih skladb na YouTubu na enem mestu. Za božič kot otrok, Ko primeš me za roko, Snežinki, Decembra, Spomin … je le nekaj izbranih skladb, s katerimi kot avtor (pa tudi kot izvajalec) veseli december barva Žan Serčič. Zdaj rabite le še dekico, skodelici vročega čaja ali kakava in stiskanje se lahko začne!

Žan Serčič
Žan Serčič Foto: Marko Delbello Ocepek

Zimske zgodbe

Ob tem, da njegov zadnji singel Letim že štiri tedne ‘trenda’ na YouTubu, Snežinki pa sta že prava zimska radijska klasika, je Žan Serčič kot avtor podpisan tudi pod dva najbolj vroča slovenska videospota ta hip: z Evo Boto sta ustvarila njeno prvo božično skladbo Za božič kot otrok (že osvojila absolutni vrh), z Janom Plestenjakom, Modrijani in skupino Booom! pa podpisuje Spomin (trenutno #4).

Ustvarjalen, kot že dolgo ne

“Če sem čisto odkrit sem zadnja leta tako zaposlen z delom v studiu in nastopanjem, da se niti ne spomnim vseh pesmi, ki sem jih ustvaril zase in za številne druge izvajalce. Se jih je pa desetletju nabralo zelo veliko, skoraj za vsako priložnost in letni čas. Tudi za božič in veseli december, ki ju imam zelo rad, saj je to čas veselja, druženja s prijatelji in družino,” pravi Žan Serčič, za katerim je izjemno leto, v katerem se je kot že dolgo zelo iskani producent dokončno prebil tudi med najbolj vroče domače glasbene izvajalce.

Če je vaš avto ali domač avdio sistem dovolj star, da je v njem še predvajalnik cedejev, je čas, da obrišete prah z zbirk božičnih pesmi. Za vse ostale pa je Žan na kup zbral nekaj svojih avtorskih božičnih skladb, svojih izvedb božičnih klasik in jim dodal še nekaj ‘sentišev’. Pa veselo stiskanje! V avtu, na zimskem sprehodu ali v domači sobi.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Twitter
Back to top button